2020. április 01. szerda – 02. csütörtök

2020. április 01. szerda – 02. csütörtök

20200330_113252_Richtone(HDR)

Legfőbb világítónk, rendszerünk lényegi közepe, a Fény csillaga, a Nap, amely most a Halak csillagkép visszaúszó halának fonalánál halad, a Cet felett, a Pegazus alatt, a Zodiákus körön pedig a Kos ciklusában. Ideje jött általa az egység megalkotásának, egy sorskör zárásának, a múltból hozott energiák által. A mélyben a Cet mutatja idejét a belső figyelemnek, a merengésnek és meditációnak, a magasban pedig a Pegazus hozza az isteni szikrát, a megoldó ötleteket. A Kos által ugyanakkor új kezdet cselekvő elindításának van ideje a lélek és a hétköznapok szintjén.

SZERDÁN a Hold a Rák jelében halad, így megérzéseink kitűnően működnek, hangulatunk változékony, érdemes minden hangulatot, lelki élményt megélni, teret adni az érzések áramlásának. A jelen helyzetek megoldását most a dolgok eredetének felkutatása segíti – vissza a gyökerekhez! Nyugodtan lehet nosztalgiázni, emlékezni, múltba révedni, de ideje van a romantikázásnak is. A Hold mögött az Ikrek csillagkép az isteni én és a földi tudatossággal élő én együttműködését erősíti. A Nap ma érinti a Cet Farkát, a Dheneb csillagot, mely a bennünk rejlő, mélyebb, ösztönös működésekre adhat rávilágítást.

A Merkúr és a Neptunusz bolygók (információáramlás és mély lelkiség) egyre közelebb kerülnek egymáshoz, így kapcsolva össze a tisztító erők áramlását az egységbe kerülés élményével és céljával. Az egyre tisztuló gondolatok, a tisztázó eszmecserék és a múltból visszaköszönő mély érzések találkozása 4-én, szombat hajnalban fog majd megtörténni és már addig is sok lelki üzenetet, útmutatást hozhat, a szerda este is ennek idejét mutatja.

CSÜTÖRTÖKÖN a lélek hívásait, a megérzéseinket ki kell egészítsék a tudati korlátok meghaladásai, a múlt ismeretét a jövő céltudatios irányultságai. Az önazonosság kiépítésén dolgozva érdemes önállóan eldöntenünk, mit fogadunk be, mire nyílunk meg, hol húzzuk meg a határainkat. A Vénusz már a Pleiádok csillaghalmazt közelíti és a következő napokban halad el alatta, ami egy nagyon szép, tiszta, termékeny erőtér – az esztendő legtermékenyebb napjai következnek!

Zentai Anna