2018. január 25. csütörtök – 26. péntek – Csillagüzenetek

2018. január 25. csütörtök – 26. péntek – Csillagüzenetek

aaégi

A Hold csütörtökön a Kos csillagkép alatt jár, így a lélek most tűz ki új elérendő célokat maga elé, melyekhez a kellő kezdőerőt is megkapja. Már érezzük, hogy mely energiákkal építjük, melyekkel nem segítjük ezek elérését, így utóbbiakra nyugodt szívvel nemet mondhatunk.

A déli órákban a Merkúr és a Jupiter erői a szintézis aspektusában fonódnak össze. Megértésről, bizalomról, hitről, titkos igazságokról tisztul ki előttünk a kép, megjönnek azok a felismerések, melyek előre segítenek, utat mutatnak. Az égi és földi tudás, az egyszerű ismeretek és a magasabb összefüggések, a titkos bölcsességek és beavató élmények összeérnek. A lélek is támogató erőket kap ekkor, a jövőt érintő megérzésekre érdemes figyelni.

Pénteken inspiráló álmokat követően a Hold elérkezik ciklusának legtermékenyebb csillagterébe: a Kos, majd a Bika nemző részének csillagait követően a Fiastyúk alatt halad el. Most olyan dolgokkal érdemes foglalkozni (gyakorlatban, lélekben és gondolatokban is), amelyek testet öltését, gyarapodását, bőségét szeretnénk megélni! A Zodiákis körén az Ikrek jegyébe lép a Hold, így a kora esti óráktól bármilyen helyzettel találkozunk, rá tudunk érzékelni mindkét oldalra, mindkét fél megélésére. Fontos lehet érzéseink kifejezése is.

A Mars bolygó, a Skorpiót elhagyva itt lép a Nyilas jegybe, ezzel beindul egy energetizáló Tűz-erő. Előbújik igazságharcos énünk, érezhetjük, mi a helyes, mi a valós, mi az igaz és meg is küzdhetünk érte. Akaratunk ettől a naptól arra irányul, hogy az igaz minőséget éljük és megvalósítsuk a mindennapokban is. A nyilas Mars ideje a férfi tanítók időszaka, a férfias minőségek gyógyításának ideje (úgy is, mint erő, bátorság, öntudatosság, kezdeményező készség, egyenesség, nyitottság). Nagy változásként tapasztalhatjuk, hogy már nem rejtegetjük erőnket, vágyainkat és akaratunkat, hanem egy az egyben, nyíltan kimutatjuk azokat, kiállunk az igazunkért, megmutatjuk magunkat, felszínre hozva mindazt, ami jó ideje a mélyben érlelődött. Új eszmék, ideák találhatnak ránk, a régi keretrendszerekből kitörve, magasabb világok felé indulunk.