2017. június 17. szombat – 18. vasárnap

2017. június 17. szombat – 18. vasárnap

skyj

Ezen a hétvégén a Hold a Halak csillagképben jár, a két halacska közül a visszaúszó halnál és annak aranyfonalán. A múltból visszatérő minőségek hozzák most a lelki élményeket, érdemes ezekre figyelni. SZOMBATON délelőtt a félelmek meghaladása, a valódi értékekre koncentrálás ideje jön, egyébként pedig az egész napot meghatározza, hogy a lélek mélyéről tudunk felhozni és kifejezni információkat, érzéseket és gondolatokat. Mielőtt döntésre adnánk a fejünket, érdemes megismerni, figyelembe venni mindkét oldalt, mindkét utat.

A Nap Nimród Saiph csillagával áll együtt, ami a második lába, egyben a „kard” csillaga, a Merkúr pedig a Bellatrix csillaggal, a harcosnő erejével egyesül. Felvállalás és küzdőképesség, stabil lábakon állás megélései mind jelentkezhetnek ezen a hétvégén.

VASÁRNAP a Mars eléri az Alhena csillagot, ami az Ikrek csillagképben Pollux sarka. Az örök érvényű, múlhatatlan, halhatatlan minőségeket jeleníti meg és kifejezetten azt az állapotot, amikor fontos a sarkunkra állni! Kiállni magunkért, a lelki akaratért, a valódi igényeinkért, belső hívásainkért. A Merkúr eléri Nimród övét, egyben továbbra is a folyamatos információáramlást biztosítja.

Hétfőről keddre virradóan éri majd el a Nap Nimród Tejutat tartó vállát – a magasabb szintű, isteni minőségek felvállalásának ekkor, a hét elején jön majd el az ideje!