2017. július 01. szombat – 02. vasárnap

2017. július 01. szombat – 02. vasárnap

életfa

Ez a hétvége korszakalkotóként érkezhet és óriási változásokat hozhat, új, magasabb szintű létminőség elindulását indíthatja be.

SZOMBATON a Hold a Szűz csillagkép közepén, majd az előrelépő részen vonul végig, így a belső fénymunkák ideje ez a nap is, a jövőért tett előrelépésekkel. A Nap a Mebsuta csillaggal áll együtt, ez Castor válla, így a felvállalás most a múlandó oldal minőségeit érinti, de gondolhatunk arra is, hogy egymással vállvetve haladunk az úton. Álmaink már elővetítik egy új emberi kapcsolatrendszer kezdetét. Délelőtt a Hold és a Jupiter együttállása a Szűz csillagképben, a Mérleg jegyében üzeni, hogy most lelkünkben érezzük a valódit, az igazat. Nem az ész, hanem az érzések mutatják, mi az igazi, mi a helyes (ez általában véve is megállja a helyét, de most különösen könnyen ráérzékelhetünk erre). Este nagy erők mozdulnak meg, indító, átalakító, regeneráló, gyógyító erők, a szellemi emelkedés érdekében.

A Merkúr e hétvégén egymás után egyesül az Ikrek két legfényesebb csillagával: a Castor csillaggal (halandó, múlandó minőségek) szombatra virradó álmainkon át találkozhatunk, a Pollux csillaggal pedig (halhatatlan, örök érvényű, hosszú távú minőségek) vasárnap kora délután (kb. 14 órát követően). Külön érdekesség, hogy a Merkúr-Pollux konjukció ekkor az ég tetejét lesz! Erejét tehát a koronacsakrán keresztül érzékelhetjük és az ekkor bennünket érő élmények egyértelműen előre mutatnak, a magasabb szintek, az isteni minőség, a jövő, a halhatatlanság, a küldetésünk beteljesítése, a végső beteljesülés felé!!!

VASÁRNAP a Hold az Angyal csillagai alatt jár, így ideje van aktívan együttműködni segítő angyalainkkal. Reggel a Spicával való együttállás a lelki előrelépéseket, az angyali dimenzik megnyílását, a fény aratását is hozhatja. 13:56-kor pontosodik be a Mars és a Plútó erőteljes szembenállása, ami most igen különleges erők ölelésében történik! A két erőbolygó által a lelki akarat és a teljes, radikális átalakulás és felemelkedés egyszerre akar érvényesülni, eggyé válni – de még nem feltétlenül van itt az ideje, az is elég, ha tudatosítjuk, milyen lépések szükségesek majd a jövő érdekében.

Az égbolton vasárnap egy nagy kereszt áll majd fel, melynek középpontjában a Föld lesz. Az Ikrek Napkapujában a Nap-Mars-Merkúr együttállás, vele szemben a Nyilas és Turul csillagok alatt járó Plútó, illetve az Angyal csillagterében haladó Hold és a vele szemben lévő Uránusz, a felfelé úszó hal fonalán, állnak egymással szemben. A kiegészülés, az egyesülés vágya jelentkezik, egy nagy, kardinális keresztet alkotva, mindent megváltoztatva, új utakat elindítva. Mindezt nagyon mély tisztázások és felszabadulások segítik, melyek már a jövőről szólnak. Ezeket az erős energiákat kezeljük türelemmel, alázattal! A megvalósulásnak ideje van. A lélek már érzi, hogy szabadul, a múlt terhei kioldódnak, az átalakulás elérkezett és a félelmek meghaladása által válik lehetővé!