2016. január 19.-20.

Január 19. kedd – 20. szerda – Az utóbbi napokban érzékelésünk és érzékenységünk fokozódását hozhatták magukkal – inspiráló hatással lehettek arra, hogy átéljük, megéljük a Varázslatot, amely az egyszerű, földi élet velejárója, a látható mögött érzékelt láthatatlan működések, történések érzékelése. Angyalok segítik továbbra is ezt a belső munkánkat, a megnyílást, egy mélyről induló letisztulás által.
Kedden a Hold a Bika csillagképben jár, a termékenységből születő biztonság üzenetét közvetíti. A Bika Tejúton nyugvó szarvai által lelki antennáink megnyílnak és az égi üzenetek közvetlenül, könnyen foghatóvá válnak. Szerdán a Hold már Nimród csillagai fölé ér. Álmaink idején együttáll Bika szemével, így az álmaink üzenete azt is megmutathatja, hogy mit érdemes követni, milyen irányba haladjunk, merre érdemes irányítani életünket, kapcsolatainkat, hogyan is képzeljük el a jövőnket. Nimród íja felett halad el a Hold ekkor, így a Fény visszaültetésére, a felfényesülésre van lehetőségünk az álmaink idején és a reggeli – kora délelőtti órákban. Délután a Hold már a Rigel csillag sugarának érintésével azt üzeni: ideje elindulni befelé, belső világunk felé, minden válaszra önmagunkban keresni a választ! Most van ideje annak, hogy észrevegyük: vannak még dolgok, amikre kívül kerestük a választ, vagy a megoldást – pedig az bennünk van és nem kívül, nem a másik emberben, sokkal inkább a saját lelkünkben, mint bárhol máshol! Sokan most érnek el ahhoz a lépéshez, amely spirituális útra nyit kaput.
A Merkúr újra a Tejút irányába kezd lépdelni és együttáll a Rukbat csillaggal, amely a Nyilas, vagyis a Tejút-Nyílás tudást kiárasztó csillagzatának legfényesebb csillaga. Magas égi információk áramlásában vagyunk. A Nap továbbra is a Turul csillagzat alatt jár (a Nyilasból már kilépett, de a Bakot még nem érte el), a Vénusz a Kígyótartó alatt a gyógyító női erőket hozza működésbe, a Mars pedig az Angyali Szűzben a legfinomabb, csupán a lélek rezdülései által érzékelhető energiákkal kapcsolódik.

ZenTaiAnna

Kép: Adrian Holland: Rafael