2016. április 05.

Április 05. kedd – E napokban a Vénusz a visszaúszó hal alatt járva, a múlt még el nem rendezett, meg nem élt érzelmi-párkapcsolati minőségeit hívja magához. A mai napon a Hold is a Halak csillagai alá ér. Álmaink idején és a nap első felében még a jövőért tett tisztulásainkat segíti, majd a visszaúszó hal alá kúszva, még több érzelmet idéz fel. Lehet az is, hogy a családi ügyek kerülnek elő. Délelőtt és napközben érdemes elhagyni komfortzónánkat, mert ezzel érünk el fejlődést. 
A mai napon – főleg késő délután – rálátást kapunk arra, mi az aktuális sorsfeladatunk, mit érdemes vállalnunk, mire érdemes koncentrálnunk.
Kora este (18:52) a Vénusz a Kos jegyébe lép az évkörön, ezzel tüzes, szenvedélyes erővel töltődik. Érzelmi szinten már megjelennek az új kezdetek, a magasabb minőség elindítása. Eljön a küzdés ideje (elsősorban önmagunkkal, vagy társunkkal együtt, közös célért). Bármi, amibe most belekezdünk, a szépség és harmónia jegyében történik.
Kicsivel éjfél után a Merkúr is jegyet vált és a Bikába lép. Intellektusunk lassul ugyan, de megjelenik a szellemi harmónia, a biztonságra törekvés és hangsúlyossá válnak az emberi kapcsolatok és az érzelmek. Igen termékennyé válunk a bika Merkúr idején – egyrészt, amit kigondolunk, szinte azonnal meg tudjuk valósítani, ideje is, hogy álmainkat anyagba öntsük! Másrészt, kommunikáció, írás-beszéd terén kifejezetten sokat teremthetünk és szép alkotások születhetnek.
ZenTaiAnna
Kép: artodyssey1.blogspot.com