2016. június 23.

Június 23. csütörtök 

adrian murray

 A Merkúr ma áll együtt a Rigel csillaggal, ami Nimród misztikus folyóba lépő lábának csillaga – gondolati szinteken, szellemileg ideje van a belső elindulásnak, önmagunkban keresni a válaszokat a kérdéseinkre. A Merkúr a gyermeki én jelölője is – így itt az idő elindulni a Belső Gyermek felé, felkutatni a bennünk élő gyermeket, szeretetet közvetíteni felé és jó viszonyba kerülni vele.

A Hold a Bak csillagképben halad ma, így feladataink felvállalásának, a vállalások melletti döntésnek, illetve az értékek őrzésének van ideje. Az esti óráktól már a Vízöntő múltat tisztító energiaterébe ér a Hold – beindulhatnak a tisztázások, a terheinket ideje letenni. (Teher lehet bármi, ami által nem hagyjuk magunkat kibontakozni, érvényesülni, kiteljesedni, amivel nem tudunk azonosulni.)

Ma 17:30 és 21:30 között kifejezetten kedvez az idő a csontok, fogak, lép és bőr gyógyításának, a terheléssel járó feladatok, munkák elvégzésének, érzelmi kapcsolatok szorosabbra fűzésének.

26-án lesz egzakt a Jupiter és a Plútó emelkedésre inspiráló, lelkesítő fényszöge. Ez a fényszög sokadszor köszön vissza, legutóbb 2015. októberében és 2016. márciusában volt ilyen. Ez most az utolsó felvonás – a hit, a bizalom megerősítésére, átalakulásra, igaz szenvedélyeink követésére, nézeteink megváltoztatására, hiedelmek átírására és egyéb huncutságokra.

ZenTaiAnna

Kép: Adrian Murray