2015. június 06.-07.

Június 06. szombat – 07. vasárnap

 Pénteken a Mars a Rigel csillaggal állt együtt, amely Nimród egyik lába, ezzel lép az Eridanus folyó hullámaira. Az Eridanus az ég misztikus, spirituális útja, így ez a nap erőteljes élményekkel hozhatja el annak idejét, hogy mi magunk is elinduljunk befelé, a belső világunk felé! Elkezdhetünk valóban „bent” kutakodni, vizsgálódni és így aztán fejlődni is. Most különösen hangsúlyos, hogy nem kívül és nem másokban, hanem saját magunkban kell keresni a válaszokat!
Sorsdöntő felismerések, megértések születhetnek e napokban, mostanában letisztulhatnak a körülöttünk zajló történések, érthetővé válnak az emberi működések. Egyre jobban megérthetjük a „másik oldal”, a társaink működését, helyzetét is.
Szombaton a Hold a szabad, letisztult, minden újra fogékony állapotot jelképező Vízöntő jegyébe lép és egész hétvégén itt is jár. Hátterében a Bak csillagkép a már elindult, új, szeretetteljes minőségek őrzését, a tapasztalatok által alakuló bölcsességet és a feladataink felvállalását üzeni. A mai napon teljesedik be a Vénusz és a Szaturnusz közötti, emelkedésre késztető, lelkesítő kapcsolat, amely által a felvállalás és befogadás, a magasabb minőségek előtt való megnyílás, az igazán életképesnek tudott dolgok elfogadása válik lehetővé. Délután sok örömöt lelhetünk a beszélgetésekben, kedves szavakban, de akár tisztázhatunk is dolgokat, megértve a másik felet is.
Vasárnap a Hold mögött a Bak és a Vízöntő csillagképek átfedése látható, így a felvállalt munkáink által beindulnak a múltat tisztító folyamatok. Ez a nap is alkalmas a megismerésre, eszmecserékre, eszmélésre és arra, hogy új és kellemes dolgokat fogadjunk be. Az által, hogy rálátunk a különbségekre és megértjük őket, a lelkünk felszabadul.
Bármikor azon kapjuk magunkat, hogy egy helyzet miatt valaki, vagy valami rajtunk kívül állót hibáztatunk – érdemes ezt felismerni és félretenni a büszkeséget, mert ezzel csak nyerhetünk. Függönyt fel – és kezdjünk el saját magunkra rálátni!
Emellett, minden okunk megvan arra, hogy ez a hétvége igazán nagyszerű, élményekkel és örömökkel teli legyen.


Zentai Anna