Az élet tobzódása – Jupiter-Uránusz a Bikában

A kiáradás, a gyarapodás, sokasodás bolygója a Jupiter, aki most a tarkaságot, színességet is jelölő Uránusszal egyre szorosabb szövetséget alkot a Vénusz uralta Bika jegyében, a termékenység és bőség birodalmában!
Jó ideje írok, beszélek arról, hogy ez a tavasz milyen elképesztően hatalmas termékeny erőket hoz el – hát most itt van! …és ez csak fokozódni fog!
Láthatjuk a Természeten, Földanyán, ahogyan ontja virágait, kincseit! Elég kinézni a kertbe, a parkba, az erdőbe, a mezőre, a virágok most, talán még soha nem látott gyarapodásnak, sokasodásnak indultak, az is virágzik, ami még soha, ott is, ahol még sohasem, minden együtt, egyszerre és bőségesen!
Ez a termékeny, életteli erő áll most a rendelkezésünkre!
REND-elkezésünkre… hiszen a ‘kozmosz’ szó ‘rend’et jelent és a világon minden RENDben van – ahogyan bennünk, úgy kívül is ugyanaz jelenik meg az életünkben. Amiért azonban felelősek vagyunk, az az, hogy mit vibrálunk kifelé, milyen gondolat-magokat, érzelmeket vetünk el életünkben. Nem győzöm hangsúlyozni: tudatosan érdemes most is (és mindig) magokat vetni, célba venni azt, ami számunkra a fényt, a világosságot jelenti (Kos csillagkép alatt zajlik ez az együttállás, aki a Tejútra néz!), hiszen az fog megjelenni, nőni, teremni a hétköznapjainkban, aminek energiát adunk, amit elvetünk!
Ezek a termékeny erők még tovább fokozódnak egészen nyár közepe-végéig, hiszen a sok termékenységet, életteliséget, bőséget ígérő állás mellett a Pleiadok alá érkezik majd a Jupiter és mellé több égitest becsatlakozik, így érdemes a szívünket virágzásra, bőségre hangolni! Most már tényleg annak adjunk energiát, aminek a bővében szeretnénk lenni!


Kép: Pinterest