2021. október 30. szombat – 31. vasárnap

2021. október 30. szombat – 31. vasárnap

Az utóbbi hetekben zajló, elengedési, tisztulási, gyógyulási folyamatok ezen a hétvégén a tetőpontjukra érnek és a végső, nagy elengedés most megtörténik!
A Vénusz a Skorpió csillagkép méregfullánkjánál halad el, ezt különösen szombat este és a vasárnapi napon érzékelhetjük!Itt az ideje végérvényesen és visszavonhatatlanul magunk mögött hagyni a régi mintázatokat, elavult, nem boldogító minőségeket, érzéseket, gondolatokat, hitrendszereket, minden negatív lelki- és tudatállapotot. Kiemelten jó időszak ez – a fogyó Hold erejével megtámogatva – az elengedő gyakorlatokhoz, oldásokhoz, tisztító és gyógyító gyakorlatokhoz és lezáró, befejező szertartásokhoz. Mindent, amivel eddig önmagunkat, örömben és szerelemben megélhető mindennapjainkat mérgeztük, azt most letehetjük! Gyakran jár mindez testi tünetekkel is, ahogyan a mérgek (és mérgező gondolatok) kiürülnek, ezért érdemes sok folyadékot fogyasztani, segítve a tisztulást.
Már a pénteki nap is hozhatott komolyabb élményt és felismeréseket, amely a bizalom, a biztonság állapotának helyreállítását, az élő, működőképes dolgok megerősítését és beindítását, a szabad akarat és uralási készség erősítését mutatja. Szombaton újabb csúcspont várható, amely önmagunkra és sorsutunkra való rálátást, határainkkal való szembesülést, komfortzónánk felismerését és ezen tudás segítségével annak meghaladását is jelentheti. Erőpróba jöhet abból, hogy mennyire tudunk szeretni (magunkat is!), ragyogni, vezetni, irányítani, határozott, céltudatos, fegyelmezett, de főként bátor, a szíve valóságát vállaló és amellett kitartó emberek lenni!
Szombaton este a Hold elhalad a Regulus csillag alatt, ami a feltétlen szeretet sugárzó, gyönyörű ereje! Figyeljünk lelkünkre, érzéseinkre e napon és éljük át ezt a csodát!
Vasárnap is az Oroszlán terében jár még a Hold, így a hétvége fontos kulcsszava az életöröm, életszeretet, a múltból való tanulás és az uralás, a belső ösztönök uralása is. Vezetőjévé válni életünknek és nem hajlani meg más befolyásoló erők előtt.
– – – – – – –
Nagyon nagy most és újra erősödik a kívülről jövő, manipuláló, elterelő, negatív hatás, a megfélemlítés, a pánikkeltés propagandája. Ha nem a külső zajokra figyelünk, hanem lelkünk csendes békéjét keressük és éljük, akkor ez el sem jut hozzánk. Egyszerűen kint marad. Keressük a pozitív emberek társaságát, a megnyugtatást, a békét, a szeretetet! Vizsgázunk most emberként, tudatos teremtő lényként is. Vizsgázunk abból, hogy mennyire hiszünk másoknak, mennyire vagyunk megvezethetőek, megingathatóak. Vizsgázunk abból, hogy vajon merünk-e adott esetben és hosszú távon is a saját lelkünk hívása mellett dönteni és kitartani? A legelső pillanattól kezdve tudható, hogy valójában mi zajlik, hogy az egész cirkusz csak manipuláció, hogy uralni, irányítani és mérgezni akarnak bennünket. Nem kell hagyni. Rajtunk múlik a választás.

Zentai Anna – asztrozófus

Kép: Pinterest