2021. október 29. péntek

2021. október 29. péntek

Az önmagunkra való rálátás jegyében telik ez a nap. A hajnali, illetve főként a reggeli-délelőtti órákban a szeretetteljes engedés, elengedés és megengedés óráit éljük, majd dél elmúltával a tiszta rálátás, a saját magunkkal való szembenézés, a múltunkból való tanulás ideje jön el.
A Hold a Rák csillagkép elengedő ágát elhagyva ugyanis az Oroszlán Napútra hajló feje alá érkezik, így most a lelkünkre és cselekvéseinkre, lelki és szellemi működéseinkre egyaránt rá tudunk látni. Ez a rálátás szükséges ahhoz, hogy életünk alakulását még inkább kézbe vegyük, belső világunkat uralni tudjuk; de ez kell ahhoz is, hogy mindez által visszataláljunk az életöröm állapotába, hogy újra beleszeressünk az életbe, a létezésbe.
A pénteki nap ad lehetőséget arra is, hogy a már zajló tisztulási folyamatban, amelyben ragaszkodást, birtoklást, önbizalomhiányt és örömtelenséget is el tudunk engedni, további lépéseket tegyünk. Lelkünkre való rálátással, érzéseink uralásával megvalósítható olyan tett és eredmény, amely által könnyebbnek, szabadabbnak érezhetjük magunkat, nyitottabbá válunk. Az esti órák már a lélekteli beszélgetéseké, a megértésé és a jövőtervezésé.

Zentai Anna 

Kép: Pinterest