Csillagmeditáció

JELENLEG AZ EGYÉNI SZOLGÁLTATÁSOK SZÜNETELNEK – AKTUALITÁSOKRÓL TÁJÉKOZÓDJ A FACEBOOK OLDALON!

A személyes szolgáltatások helyszíne: Tapolca, Ariadné Stúdió

Elérhetőségem: astro.spirit.szervezes@gmail.com, onismeretikerdes@gmail.com

Kérem, hogy minden esetben röviden írjatok! Mivel sok levél jön és sok a tennivalóm, kevés időt töltök gép előtt és hosszú levelet nem tudok olvasni, ez esetben egyéni időpontot kell kérni, élő beszélgetésre. Harmadik fél személyes adatait senki ne adja meg! A kérdezőn kívül más belső világában való vizsgálatot az asztrológusi etika kizárja.

Csillagmeditáció

 Életünk, világunk alakulása nem rajtunk kívül álló dolog. Az életünkért való felelősség, így a boldogulásunk kulcsa is, a saját kezünkben van. Hogy akkor mégis miért nem sikerül…?

Azért, mert az életünket, a sorsunkat nem a tudatos, hanem a tudatalatti világunkban jelen lévő minőségek, mechanizmusok, rezgések, működések irányítják. Ennek pedig – ahogyan a neve is mutatja – nem vagyunk tudatában. Ma már a tudomány is tisztában van azzal, hogy az életünk irányításáért 95%-ban a tudattalan és csak 5%-ban a tudatos oldalunk a felelős. A bennünk élő, még feldedezetlen mély, belső világ tehát sokkal nagyobb jelentőségű, mint hinnénk.

 Ez azt is jelenti, hogy amikor egy adott problémával, megoldandó helyzettel találkozunk életünkben, akkor a mélyebb, öntudatlan minőségekhez kell leereszkednünk, a tudatalatti mély, belső világában kell rendet raknunk azért, hogy az adott ügyben megoldás legyen – bármi is legyen az. Akár az egészségünket szeretnénk helyreállítani, akár a kapcsolatainkat akarjuk rendbetenni, akár gyakorlati vagy lelki állapotot kívánunk megváltoztatni, vagy bármilyen szempontból akarjuk jobban érezni magunkat és átalakítani az életünket – ehhez belül, magunkban kell tudnunk először átalakítani valamit. Valamit, aminek addig talán a tudatában sem voltunk.

 A Csillagmeditáció egy olyan módszer, amivel mindez lehetséges. Gyakorlatilag egy vezetett meditációról van szó, ami nagyon kellemes.

 A Csillagmeditáció azonban jóval több annál, mint aminek első olvasatra látszik-hallatszik. A kedves kis fedőnév valójában komoly tudást és erőt rejt. Ez egy olyan tudatalatti oldás (blokkoldás, feloldás, feldolgozás, tisztítás, átminősítés), amely látszólag egyszerű módszerrel jelentős eredményeket képes elérni. Különböző módszerek, mint például pszichoterápia, hipnoterápia, agykontroll, relaxáció, stb. ötvözete, de mégis egy egyedülálló kezelés.

 Az alap kezelés három alkalomból áll. Ez a három alkalom szükséges ahhoz, hogy a tudatban megalapozzuk és stabilizáljuk azt, amire már lehet építeni. Ezt követően is bármennyiszer lehet végezni a Csillagmeditációt, korlátozás nincs. Az egyes alkalmak között minimum 7 napnak kell eltelnie (tehát több idő lehet, csak kevesebb nem, hogy a mély tudatba bevitt információ rögzülni tudjon). Egy-egy ülés minimum másfél órás, illetve maximum két órás időtartamot vesz igénybe.

 Egy ilyen ülés alkalmával először egy feltáró beszélgetés zajlik, amelyben megismerkedünk egymással és a problémás helyzettel, állapottal. Segíthet ebben a személyes születési képlet is, ezt külön megbeszéljük. Ezt követően egy rövid gyakorlattal célzottan megsegítjük a probléma gyökerének feltárását és a meditáció eredményességét, majd következik maga a meditáció. Ez egy nagyon kellemes, lazító, stresszoldó, nyugtató folyamat, amelyben elég hallani, hallgatni azt, amit mondok. Ősképekkel, szimbólumokkal dolgozunk, a pihenés és feltöltődés álcája alatt. A kezelést követően a hatás azonnali.

 A módszer bármilyen helyzet oldására, megoldására, feldolgozására alkalmas. Helyileg jelenleg Budapesten érhető el és hamarosan Tapolcán is. Időpont-egyeztetés privát úton történik (e-mail), illetve várólista van.

Árlista

 Csillagmeditáció, egyéni vezetett meditáció – másfél óráig bezárólag: 20.000.-/alkalom, 2 óráig bezárólag: 25.000.- (Tapolcai lakosok részére: 15.000.-/másfél óra, 20.000.-/2 óra)

 Regressziós utazás (minimum 5 egyéni meditációt követően) – másfél óráig bezárólag: 15.000.- 2 óráig bezárólag: 20.000.- 2,5 óráig bezárólag: 25.000.-

 Asztrozófiai konzultáció – Személyesen: 8000.-/óra 12.000.-/másfél óra. Online: 7000.-/óra 10.000.-/másfél óra

Ultrarövid Terápiás konzultáció: 20.000,./alkalom (Tapolcai lakosok részére: 15.000.-/alkalom) kb. 70-90 perc

Reflaxáció – 7000.-/ alkalom (kb. 45-60 perc)

Rövid Tarot elemzés e-mailben – 3000.- (időnként elérhető, érdeklődni kell)

Rövid Tarot és asztro elemzés e-mailben – 5000.- (időnként elérhető, érdeklődni kell)

SorsÁtíró Képzés – Személyesen: 25.000.-/fő (bármely városban) Online (alkalmanként): 21.000.-/fő

Információ: astro.spirit.szervezes@gmail.com