2020. november 16. hétfő és a heti üzenetek

2020. november 16. hétfő és a heti üzenetek

szép

Elindult és javában zajlik a nagy kapcsolati átalakulások ideje. A kapcsolódásainkat működtető mélyebb erőkre is ráláthatunk most, előrelépéseket tehetünk. A hétfői nap megérthetünk magasabb összefüggéseket, de erőt, lendületet is ad és arra inspirál, hogy kiálljunk magunkért, merjük nyíltan vállalni önmagunkat. Az esti órákban mélyebb érzések találnak ránk, a felszín alatti mély lelkivilágunkról és az ott rejlő dolgokról lebbenti fel a fátylat minden lelki impulzus. Figyeljünk arra, hogy merjünk önmagunkként működni, a saját lelkünk útmutatása szerint! A hétfő legfőbb varázslata azonban, hogy a Vénusz együtttáll a Spica csillaggal, a Szűz legragyogóbb csillagával, az Angyali Birodalmak dimenziókapujával, amely az Örök Fény megtalálását üzeni! A női minőség ideje most a lépés, az előre és befelé való lépés és megérkezés és az örökkévaló benső lélek-fény ragyogtatása. Az önmagunkban, mélyen belül történő felfedezések, a mély belső átalakulások, a magunkban megtalált értékek, fontos minőségek és a külső, gyakorlati lépések lehetősége ugyanúgy e folyamat része. Csütörtökön várható a jelenlegi folyamat változásainak megáldása – ami eddig teremtődött és alakult, arról kialakul, vajon tökéletes-e a számunkra? Érezhetjük, hogy éppen minek van ideje életünkben és kapcsolatainkban.

A Nap ezen a héten keddtől szombatig a Mérleg csillagkép jövőt mérő részénél jár – most dől el, mi az, ami a jövőben, az elkövetkezendő idők tekintetében igaz és helytálló! Szombatig így főként a jövőnk alakulása van terítéken, szombattól viszont a Merkúr éri el a Mérleg első csillagait, így a közléseinkben, kommunikációinkban a múlt igazságainak tisztázása jön el!

Zentai Anna

Az írásokkal kapcsolatos minden kérdést, észrevételt meg lehet írni e-mailben, a Kapcsolat linken található címen. Más felületet nem olvasok, nem használok.