2020. november 13. – 14. – 15. Hétvégi útmutató

2020. november 13. – 14. – 15. Hétvégi útmutató

téli

Pénteken a Nap éppen eléri a Mérleg csillagkép közepét, az egyensúlyt jelképező csillag alatt elhaladva egyre erősebben segíti a megújulásunkat és rávilágít a látszat mögötti valós működésekre. A Hold az Angyal csillagai alatt jár ezen a napon. Továbbra is erősen érezhető a Jupiter és a Plútó felemelő ereje – a hitet, a derűt, az optimizmust, a bizalmat, a mindenhol jelen lévő szeretetet érdemes erősíteni!

Szombaton kora éjszaka a Mars direkt irányba fordul, azaz a karma körén, a hétköznapi, gyakorlati életünket jelképező úton elkezd előre haladni. Eddig tartott az, hogy visszanézve és elgondolkodva azon, hogyan is működtünk eddig, most végre eljött az ideje kiállni önmagunkért és szabad akaratunkat érvényesíteni! A múltból hozott erők, minőségek ereje segít, hogy ezt megtegyük. Mától új utakat tudunk elindítani.

Szombaton este és vasárnapra virradó álmaink idején a Nap egy támogató, harmonizáló szextil kapcsolatba kerül a Jupiter-Plútó együttállással, az igazság kirobbanó erejével, a mély összefüggések meglátásával, a hit és jól-lét átalakító, gyógyító erejével. Az eddig megélt tapasztalatainkból most szűrjük le a tanulságokat, az előre mutató üzeneteket. Ráláthatunk tisztán a jelenre és a jövő felé mutató irányra is. A szombat este emellett megkívánja, hogy érzéseinket megéljük, lelkiségünket működtessük, mély érzelmeket átengedjünk magunkon!

Vasárnap kora reggel újhold van, így ez az új kezdet ideje is (06:08-kor egzakt). A lelkünkben mostanra kellett, hogy letisztuljon, mit is akarunk, merre és hogyan tovább. Ehhez hozzáadódik sok más energia is, ami mind az új kezdet lendületét jelenti. A két fő fényadó, a Nap és a Hold együttállása éppen a horizonton emelkedik fel! Ekkor, reggel 6 és 7 óra között, most különösen érdemes meditációt végezni, a Fény születését vizualizálni, megjeleníteni önmagunkban. Vasárnapi hajnali-reggeli álmaink és ébredésünk körüli érzéseink, állapotaink mind ezt a belső ébredést, önmagunkra való rálátást, érzelmek napvilágra kerülését, ez által a már zajló folyamatok támogatását jeleníti meg. Napközben egyre nagyobb hangsúlyt kap a tudatosság, a szellemi erőink, gondolataink tudatos irányítása és kézben tartása. De ez a nap az, amely jelentős tetőpontja a már ígért novemberi nagy átalakító folyamatoknak is!

A Vénusz bolygó kerül most kapcsolatba a Plútó-Jupiter-Szaturnusz együttállással és ez már érezhető, de vasárnap este indul be igazán a nagy kapcsolati átalakulás végső felvonása! Kapásból vulkánkitöréssel, elemi erejű, radikális átalakulással kezdődik (bennünk, de akár kívül is). Most állunk készen a minőségi szintlépésre, a dimenzióugrásra és megvan hozzá minden kellő erő. A Vénusz az Arató Szűz jövő felé lépő csillagaitól a nagy előrelépés idejét üzeni! hétfőn áll majd együtt a Spicával, vagyis ezek a lépések mind azt szolgálják, hogy egyre mélyebbre lépkedve az önismereti úton, megleljük önmagunkban a Belső Fényt… de akár kint, a fizikai életünkben is felismerjük és megéljük azt, hiszen ez a földi élet egyik fő célja…

Hétfői álmainkra érdemes lesz különös tekintettel figyelnünk és e hétvégétől a jövő hét közepe-végéig készen állni a nagy átalakulásokra, amelyek most már valódi bizalmat, biztonságot, örömöket, igazán értékes kapcsolódásokat, valódi fényt képviselő, életképes minőségeket alakítanak, hoznak a mindennapjainkba. Ehhez most minden téves, elavult kapcsolati mintát végérvényesen meg tudunk szüntetni és meggyógíthatjuk a bennünk élő ősbizalmat, szeretetet, önbecsülést.

Zentai Anna

Az írásokkal kapcsolatos minden kérdést, észrevételt meg lehet írni e-mailben, a Kapcsolat linken található címen. Más felületet nem olvasok, nem használok.