2020. november 17. kedd – 18. szerda

2020. november 17. kedd – 18. szerda

20201102_163839

Ha azt mondom, hogy nagy dolgok zajlanak ezekben a napokban, akkor meglehet, hogy sokan azonnal keresni fogják a kívül történő nagy áttöréseket, élezni kezdik a fülüket, hogy meghallják a felcsendülő fanfárokat és dopbergést. Holott a valóság az, hogy a nagy dolgok is teljesen egyszerű, hétköznapi módon történnek meg. Legtöbbször csendben és könnyedén. Egy pillanat alatt. Egyszerűen csak belesimulnak a hétköznapokba. És ezek a mostani napok pontosan ilyenek. Persze, lehet itt-ott egy-egy lávától szikrázó vulkánkitörés – de az is lehet, hogy mindez belül, szelemileg történik és a külső tükör, a fizikai valóság csak hozzáidomul szépen. Ezek a napok most ilyenek – nagy változás idejét hozták el, elsősorban abban, ahogyan gondolkodunk a kapcsolatainkról és ahogyan működtetjük azokat.

A keddi nap ad egy kis pihenő, harmonizáló időt is a léleknek, de ez a kisebbik része a történéseknek, mert meglehet, alig észrevehető lesz amellett, hogy felismerésekben és tettekben pedig nagy dolgok zajlanak. A Nap és a Zuben Elakrab csillag együttállásával a már idejétmúlt, elhalt minőségek elengedése, illetve a jövőt érintő igazságok felismerése is eljön. Elkezdődik a jövőre vonatkozó üzenetek, felfedezések beáramlása, ez egészen hétvégéig fog tartani. Kedden emellett érdemes figyelmet szentelni a bevillanó ötleteknek, gondolatoknak és sugallatoknak is. Tisztuló megértés, tisztázó üzenetváltások zajlanak. Lelkünkben érezhetjük a valódi céljainkat.

Szerdán az intuitív oldalunk, a lelkünk kapcsolatba kerül a magasabb szférákkal, könnyebben érzékeljük (érezzük és nem értelmezzük) az életünket érintő igazságokat. Ez a nap, főként a délelőtt alkalmas arra is, hogy kifejezzük érzéseinket, érzelmeinket, vagy megértsük ezekben önmagunkat. Az esti órákban kisebb vizsgát teszünk arról, hogy mennyire merünk kiállni önmagunkért.

Zentai Anna

Az írásokkal kapcsolatos minden kérdést, észrevételt meg lehet írni e-mailben, a Kapcsolat linken található címen. Más felületet nem olvasok, nem használok.