2020. január 27. hétfő – 28. kedd

2020. január 27. hétfő – 28. kedd

szerelem

Három ősprincípium kapcsolódik össze most az égbolton – A Vénusz és a Neptunusz együttállása a Vízöntő csillagkép jövőt tisztító csillagterében látható (Halak jelben), velük kerül racionalizáló, anyagba öntő teremtő erőbe a Mars, aki most a Skorpió és a Kígyótartó csillagképek között (Nyilas jelben) jár.

HÉTFŐN igazán érdemes lesz figyelni, leírni éjjeli és hajnali álmainkat, elmerengeni rajtuk, hiszen a kora hajnali órákban válik egzakttá a Vénusz és a Mars kapcsolata, ilyenkor pedig álomüzeneteinkben is ott rejlik az erő és az információ. Teremtéseink kiáradó és befogadó aspektusai érnek össze az erőkifejtés általi teremtődésben. Anyagba szentelés és ég felé törekvés, termékenység és vegetáció, ősbizalom és akaraterő, szépség és egyenesség, nő és férfi minőségek találkozása ez. Egyik oldalon a fizikai létezés örömei, másikon az erő, mellyel egyszerre többre, magasabbra is vágyunk. Előtérbe kerülnek a férfi-nő kapcsolatok, a szerelem, a vágyak, a párkapcsolat témaköre is. A női oldalról most a megtisztulás, a már szükségtelen minőségektől való szabadulás, a jövő érdekében tett lépések jelennek meg – a férfiéról pedig a mély titkok érzése, látása, tudása és az erők kézben tartása, de ez által a gyógyítás-gyógyulás is. Ideje van megtisztítani a párkapcsolatok működéséről eddig kialakult elveket, mintákat, elképzeléseket, felszabadítani létjogos vágyakat, örömöket, tenni a jövőért. Ideje van gyógyítani a vágy, akarat, erő, egyenesség, bátorság, nyíltság minőségeit és minden férfi működést és szervet. Ideje van felismerni az igazán mély hajtóerőket és dolgozni teremtő erőinkkel, de annak is, hogy megszabaduljunk a mély belső kétségektől, szenvedéstől!

Hétfőn este lesz egzakt a Vénusz és a Neptunusz együttállása (21:09), ami legtöbbször finom, mámoros, mély vágyak és érzelmek fűszerezette hangulatot ad, ám most a Mars erőteljesebb kihívást jelentő aspektusa egyszerre feladat elé is állít bennünket – ez a feladat pedig mindig az önazonosság feladata, csak mindig és mindenkinek másként. Mindenesetre a cél a szebb, tisztább és boldogabb jövő és az érzelmek megtisztítása is erre irányul most. Mély harmóniát, mély érzelmeket is megélhetünk, ha már utunkon vagyunk.

Bármi is történik kint, most arról a belső, láthatatlan folyamatról szól mindez, ami bennünk zajlik le. Talán jönnek erőpróbák és kihívások, de amit mélyen a szívünkben érzünk, az mutatja a jövő felé az igaz utat. Mindent, ami az egységtől eltávolít, most ki tudunk tisztítani.

Keddi álmaink lelkünkkel kapcsolnak össze és a lélek hívó szavát öntik képekbe, megélésekbe. A Hold a Vízöntő csillagképben lelki tisztuláshoz segít, majd a Halakba lép és a visszaúszó halnál járva a múltból visszatérő, ismétlődő minőségeken át üzen.

Zentai Anna

Kép: Pinterest