Ha változást akarsz

Ha változást akarsz…

képesvagy

 
Mivel évek óta folyamatosan találkozom azzal a helyzettel, hogy valaki azért fordul az asztrozófiához, vagy azért megy egyéni beszélgetésre, konzultációra, mert ‘változást’ akar, ezért nagyon fontosnak tartom, hogy valamivel tisztában legyünk.
A jelen helyzet és minden, ami a fizikai térbe rendeződött, az legnagyobb részben a tudat alatt – tehát nem tudatosan! – működtetett rezgések, programok, hitrendszerek eredménye. Ha változást akarok, tehát azt várom, hogy valami kézzel foghatóan változzon, másképp alakuljon, akkor annak feltétele az, hogy a látható gyökerét a láthatatlanban először átváltoztatom, vagyis a tudatalatti területeken rendet teszek, oldok, tisztítok. A lélekben jelen lévő igények, vágyak létjogosak, a fizikai térbe azért nem tudott még berendeződni, mert nem tisztítottam ki, nem szüntettem meg a bennem mélyen lévő, öntudatlan ellenállásokat. (Mindegy, milyen volumenű dologról van szó, így van ez a legapróbb, legegyszerűbb és a számunkra leghatalmasabbnak érzett dolgokkal is.)
Ha tehát változást akarok, akkor nem a születési képletemben keresgélek, hanem magamon dolgozok. A képletemben ugyanis azok a teremtő erők látszódnak, amelyekkel megteremthetem azt, amire a lelkem vágyik. Ha ezekkel akarok tisztába jönni és azt akarom megtudni, hogy mikor milyen erőket működtetek, mi a magasabb rendű üzenete egy-egy történésnek, vagy időszaknak, akkor segít a születési képletem. De ahhoz, hogy kézzel fogható változás legyen, abban a bennem lévő ellenállások kioldása segít! Olyan ez, mint amikor szeretnék elkészíteni egy finom ételt és bemegyek a konyhába. Látom, hogy milyen eszközeim és alapanyagaim vannak és megkérek valakit, hogy mondja el, mutassa meg, mivel dolgozhatok. De attól, hogy tudom, milyen eszközökkel fogok sütni-főzni, még nem készül el az étel. Ehhez neki kell állnom és meg kell főznöm! Nekem, magamnak. Azt sem fogja tudni megmondani a másik, hogy konkrétan milyen étel fog elkészülni. Láthatjuk a hozzávalókat és lehet találgatni, de hogy ezzel ki mit kezd és mi lesz a végeredmény, az rajta múlik.
Ha ezzel tisztában vagyunk, ha tényleg elkezdjük tenni a dolgunkat és a múltból hozott sérüléseket, negatív programokat és berögzült hitrendszereket kidolgozzuk, akkor a változás valóban ott van. És mindegy, milyen kicsi, vagy nagyobb dologról van szó, mindenre ez a működési elv érvényes. A siker megjön, ha teszünk érte! Ezt hívja a spiritualitás ‘mágiának’ – ami hétköznapi nyelvre lefordítva annyit tesz, hogy képes vagyok valóban ‘átalakítani’ az életemet! …és igen. Képes vagy rá.
képesvagynői
 
Zentai Anna
Képek: Pinterest
Figyelem! Minden, az írásokkal kapcsolatos kérdést privát úton lehet feltenni (Kapcsolat link).