2019. június 29. szombat – 30. vasárnap

2019. június 29. szombat – 30. vasárnap

hu

SZOMBATON álmaink mély lelki üzeneteket, kapcsolódásokat mutatnak. A Merkúr, a szellemiség, az érdeklődés és megértés, az információk áramlásának bolygója együttáll a Tegmine csillaggal a Rák csillagképben. A fedezék, a menedék, a védelem ereje érezhető a szellemi-kommunikációs megélésekben. Áldásos védő erőket nyújt és óvva ölel körül ez a fény, biztonságban tartva azt, ami igazán fontos, értékes. A Mars is a Rák csillagképbe érkezett időközben, így ezek a napok most arról szólnak, hogy elkezdünk megtanulni igazán önazonossá válni és ennek első lépéseként megválogatni azt, hogy mire figyelünk, mit helyezünk fókuszba, mire nyílunk meg és mire nem. Mindenki csak saját maga tudja, hogy mit akar, mit érez! Nem jó irány, ha bármely kérdésben mások véleménye befolyásol minket – csakis a saját lelkünk hívó szavára érdemes hallgatni.

Délelőtt nagy inspiráló és megújuló erőt kapunk, hogy a már zajló nagy áttörést végigvigyük, szintet lépjünk. Késő estére a Hold a Pleiadokba érkezik, ez a hónap legtermékenyebb időszaka, minden értelemben. Ha eddig valamiben nem haladtunk, megrekedtünk, nem voltunk eredményesek, akkor most érdemes annak nekiállni!

VASÁRNAP a Nap már az Ikrek csillagkép lábának sarkát, az Alhena csillagot érinti (és hétfőn is). Ideje a sarkunkra állni, amit szeretnénk meglépni, azt megtenni, amit akarunk, azért kiállni, amit nem akarunk, azt nem csinálni. Ideje kiválasztani az utat, melyen járni szeretnénk. A mai napon rá tudunk érezni arra, hogy egy helyzetben mit érez az egyik és a másik fél. Érdemes ezt és a vele együtt járó megértés képességét figyelni, engedni. Érzéseinket könnyebben szavakba öntjük.

A Vénusz (ősbizalom, termékenység, szépség, harmónia, szerelem, testiség) a Tejút csillagsávján haladva, beavató élményekkel, a tökéletes megértés ajándékával szolgál e napokban. Átláthatjuk és megérthetjük emberi kapcsolódásainkat, ami által még erősebb bizalom és önbizalom alakul ki bennünk.

Zentai Anna