Fordul a világ…

Fordul a világ, mindenkivel, aki már fordított a programjain, a belső világán.. évszázados, évezredes programokat írunk most át.
Lassan leérkeznek az új energiák, itt vannak az eredmények, mindenkinél annyira, amennyire befogadó tud lenni rájuk, amennyit tett érte, amennyire készen áll rá. Sokan vannak már az újban és emelik magukhoz a többieket is.
Állandó teremtéstörvény, hogy ha valódi változást akarunk, akkor
mind a két síkon, a láthatóban és a láthatatlanban is tennünk kell. Nem elég csak a gyakorlatban. És nem elég csak belül. Kell az is, hogy legyen néhány külső tükrünk, segítőnk, hogy a tudatalatti elakadásokat kioldjuk, mert addig hiába teszünk a fizikai síkon, amíg tudattalanul is ellenállást vibrálunk a változás elé. Kell az is, hogy ha dolgozunk magunkon és a belső világunkkal, akkor meglépjük a fizikai síkon azt, amit önmagunkért szükségszerű meglépnünk. Ha már tudjuk, hogy hol a helyünk, akkor ne maradjunk a régiben.
Ma valaki azt mesélte, hogy úgy látja, hogy soha nem volt még ennyire jelen az a feladat, hogy önmagunkkal sokkal gyengédebbnek kell lennünk.
Igen.
Csak gondold át: te hol és miben adtad fel önmagad? Hol és miben bánsz keményen önmagaddal? Hol és miben nem tudsz együttérezni igazán önmagaddal? Befejeznéd végre…?
Ha igazán a dolgok mögé nézel, megláthatod: mindez csupán megfelelési kényszerből történt, amire valójában nincs szükséged. Sem arra, hogy kívülről azok az emberek elismerjenek. Ha te magad megadod magadnak a feltétlen szeretetet és elismerést, akkor abban meg tudsz nyílni és ki tudsz teljesedni.
Az pedig már következmény lesz, hogy ez kívülről is tükröződni fog és mások is elismernek majd… de akkor már nem is ez fog számítani..
Erről szól lényegében az egész: hogy önmagadat válaszd és éld.

Zentai Anna

Kép: Pinterest