Nimród/Orion – akivel életed urává válsz!

Nimród/Orion – akivel életed urává válsz!

Épp csak a lényeget hagytam ki a legutóbb megírt jegyzetből, azt, ami most talán a legfontosabb üzenet mindannyiunk számára, de nem hiába, mert ez megér egy külön posztot!
Érdemes időt szentelve elmerengeni azon, amit most írok, mert csak belső figyelemmel találod meg ezen üzenet lényegét magadban!
Tehát a merengés témája magadban a következő: az, amivel itt és most küzdesz, az, ami most a legfőbb problémád, valójában azért létezik, mert öntudatlanul működtetsz olyan programokat és mintákat, amelyek arról szólnak, hogy meg kell felelned valakinek/valaminek aki/ami ‘nagyobb’ nálad és te kisebb vagy nála, neked engedelmeskedned kell, jónak kell lenned és csak akkor vagy jó, ha úgy viselkedsz, ahogy az másoknak tetszik, ha engedelmes vagy és ha azt csinálod, amit akarsz, az nem jó.
Na, ez egy konkrét tudatalatti program! “Nem csinálhatom azt, amit akarok.” Ez valahol gyermekként rögzült beléd, amikor kénytelen voltál engedelmeskedni, különben nem kaptál szeretetet és elismerést. Ez olyan mélyen rögzült, hogy felnőttként, észrevétlenül is ezt ismételgeted és minden teremtéseddel magadnak bizonygatod. Holott ez nem igaz!
Ezt az engedelmességi programozottságodat játssza ki az egész rendszer! Mindenki, aki feletted akar uralkodni! A vezetőid, főnökeid, a bántalmazók és mindenki, aki a saját akaratát a tiéd fölé/elé akarja helyezni!
De ennek itt és most vége lehet, ha kilépsz ebből a játszmából!
Ez zajlik most egyéni és kollektív szinteken is és minél többen lépünk ki mások hatalmi játszmáiból, annál jobban meg fog ez mutatkozni a jelenleg fennálló hatalmi rendszerekben is!
A Jupiter hamarosan eléri Nimród csillagait, ami ennek a különleges, beavató csillagzatnak a kollektív aktiválódását jelenti! Mindannyiunkban. Mert a Nap, meg a Hold, meg a Merkúr, Vénusz és a Mars is gyakran aktiválják. De a Jupiter már lassan haladó, ilyen energia 12 évente egyszer van! A jelenlegi kollektív ébredéssel fűszerezve pedig ez most igazán nagyot üt!
Mi az, hogy szakrális uralkodó? A te életedben, a hétköznapokban egyszerűen az, amikor követed a szívedet és a belső vezettetés szerint élsz. Nem számít, hogy ki kit mond. Vállalod az utadat, a szíved hívását. Vállalod azt, aki vagy. Azt teszed, amit valójában akarsz! ..és nem mész el a bántások, lehetőségek mellett.. Nem hódolsz be. Nem alázkodsz meg.
Nimród az Égi Király. Uralkodó. Nem elszenvedő! Lábával a Misztikus Folyóba, az Eridanusra lép, tehát az önismeret útját járja, nem másokban kutat, hanem önmagában. Öve a kozmikus egyensúly szimbólumaként üzeni, hogy a látható és láthatatlan világban egyaránt jelen van és azonos időt tölt. Tudatosan és a tudatalattival is dolgozik. Feje felett éri el a Nap az útjának legmagasabb pontját – tiszta rálátása van önmagára! Vállán tartja a Tejutat – vállalja szíve igaz hívását, küldetését, az isteni minőséget, azaz az igaz szeretetet!
Ez Nimród, aki ott él benned is és már ébredezik! Most ébred fel igazán a szakrális uralkodó Benned! Az a tudatos teremtő létező, aki a szívét követve, senkitől nem befolyásolva meri élni igaz életét!
Ez MOST van!
Amint beleállsz ebbe a valódi lényedbe – hiszen ez az egyetlen valóságod! – minden problémát magad mögött tudhatsz.

Zentai Anna

Kép: Pinterest