2018. február 21. szerda – 22. csütörtök – 23. péntek

2018. február 21. szerda – 22. csütörtök – 23. péntek

nepivéni

A Nap a Vízöntő csillagkép közepén jár, a tiszta forrás közepén, eredő ágán. A cselekvő tisztítások, szabadulások, tisztázódások hétköznapi síkon különböző befejeződésekben, vagy egyesülésekben érkezhetnek le.

SZERDÁN teremtő álmok ideje jön – amit most látunk, elképzelünk, azt le tudjuk hozni az anyagba. Álmaink idején megláthatjuk a – talán nem túl közeli, de – követni érdemes, igazi célokat! Ezen a napon az összegző megértés ad letisztulást.

Ma a reggeli és esti órák több fontos felismerést, megértést tartogathatnak. Estére egzakt a Vénusz és a Neptunusz együttállása, a Halak jegyében, a Vízöntő jövőt tisztító csillaghullámánál. Most teremthetünk szabad teret a jövőben hamarosan érkező minőségeknek, mindezt a mély érzelmek, művészi vagy szép, harmonikus dolgok, a női minőség, a teljes bizalom és biztonság, a megérzések és misztikus élmények által. Lélek mélyéről, képzeletből tudunk most teremteni.

CSÜTÖRTÖKTŐL a Merkúr már a Vízöntő második hulláma alatt jár, ami a jövő dolgainak tisztításáról, tisztázásáról szól. Mindez megjelenik így a gondolatokat, a gyermeki minőséget és a kommunikációt tekintve is. A Hold a legtermékenyebb részén halad az égboltnak, éjszakára eléri a Fiastyúkot, azaz a Pleiadok csillaghalmazt. A teremtés éjszakája következik.

PÉNTEKEN a Hold már a szellemi termékenységet közvetíti, majd estére a Bika szarvainál haladva a lelki-szellemi erőről üzen, mellyel az isteni minőségbe emelhetjük önmagunkat. Késő délután – kora este a Bika szeménél vonulva, a Hold által lelki szemeinken át érzékelhetjük, mit jelenti számunkra az igazán követni és megteremteni érdemes, isteni minőséget. Ezt követően a Bika szarvaihoz érkezik a Hold, majd szépen, lassan a Tejút felé közelít.

Zentai Anna

asztrozófus