2017. szeptember 01. péntek

2017. szeptember 01. péntek

jó

Most lehet varázsolni! A Hold a Kígyó Farka alatt halad (csütörtök estétől péntek éjfélig), így most találkozunk össze bensőkben a saját tudatalatti ösztönerőinkkel! Öntudatlan működéseinkre itt az idő rálátni és most működik igazán erősen a teremtés is, kontrolláljuk hát tudatosan! A Nyilas csillagkép mindehhez adja a magasabb világokkal és a szívünkkel való kapcsolatfelvételt.

Dél körül felismerések, intuíciók, érzékelések jöhetnek, érzelmek tisztázódhatnak, tisztulhatnak. Rájöhetünk, mi segít előre. Este (20:30 körül egzakt) a Hold és a Plútó együttállása által lelkünk, érzésvilágunk, önazonosságra való képességünk regenerálódik, erősödik. Lelki átalakulás és megújulás órái ezek.

A Vénusz ma halad el a Jászol csillaghalmaz (Preasepe) alatt. Termékeny időszak ez, egyben ráláthatunk igazi vágyainkra is. A Fény Születésének, Bölcsőjének terébe érő Vénusz a harmóniateremtésről, az ősbizalom élményéről, állapotáról, a nőiségről, a párkapcsolati kiteljesedésről hozhat üzeneteket, a ma érő történéseken keresztül.