2017. július 04. kedd

2017. július 04. kedd

sky07

A Hold ma a Skorpió jegyén halad végig, így mélyről fakadó lelki erőt

érezhetünk, minőségi átalakulás mehet végbe a lélekben. Ilyenkor kerülnek előtérbe ezoterikus tanok és végletes, szenvedélyes megélések, belső hajtóerők, melyek a legmélyebb forrásból törnek a felszínre. A Hold mögött a Mérleg csillagkép adja, hogy most ráérzünk az égi rendeltetésre, a földi paragrafusoknál is magasabb szintű igazságokra.

A Merkúr ma belép a Rák csillagképbe, eléri annak első ágát, így a fogadás minősége jelenik meg, szellemi, tudati és kommunikációs szinteken. Kérdés: mit fogadunk be és mit nem? Mire nyílunk meg? A Vénusz továbbra is a Fiastyúk alatt halad, így rendkívül termékeny időszakot élünk, minden értelemben és életterületen.

A reggeli órákban a félelmek meghaladását, a megújulást és gyógyulást segítik az égiek, délelőtt pedig az új kezdeteket, a lendületet, a bátorságot, amely a külső-belső otthonteremtéshez szükséges.

Napközben, de főleg este, már érezhető a szerdára virradó éjjel két fő momentuma: a Vénusz belépése az Ikrek jegyébe és a Merkúr-Uránusz kapu, amely tisztázó, tisztító, oldó erőt, szellemi szabadulást, korlátok kitágulását is hozza.