2016. január 09.-10.

Január 09. szombat – 10. vasárnap – A Vénusz és a Szaturnusz együttállása az ősbizalom és a megszentelés energiáinak találkozása. Itt az ideje, hogy helyreállítsuk magunkban, az égi rend szerint, a belső bizalmat, érzelmi stabilitást, hittel és alázattal. Semmit nem kell kierőszakolnunk a sorstól, hiszen eleve megjár minden, amire vágyunk, csak fogadnunk kell azt.
Most ideje van, hogy párkapcsolati téren való működéseinket megfigyelve, feláldozzuk mindazt, ami nem időtálló, nem önzetlenséget, szeretetet és bizalmat képvisel. A két bolygó felett a Zuhanó Herkules, alattuk pedig az Oltár egyaránt a magasabb szintre emelkedés jegyében történő áldozat üzenetét képviseli.
Szombaton a Hold lassan leszáll a Tejútról, továbbra is fokozott intuitív érzékelést tapasztalhatunk és bak Hold lévén, a legapróbb részletek érzékelését is. Este a Plútóval való együttállása a lélek számára regeneráló, megújító erőt biztosít. Lelki-érzelmi határaink tudatosodása által megtudhatjuk, mivel korlátozzuk még magunkat, lelki megéléseinket. Ideje van az önfelvállalásnak is.
Vasárnap a Hold a Bak jegyéből a Vízöntőbe lép, így a feladataink felvállalását már a tisztulás, a felszabadulás követheti. Kora hajnalban az újhold a megújulás energiáit biztosítja, a valódi, időtálló értékek érzékeléséhez, őrzéséhez, küldetésünk felvállalásához. Délután a Hold már a Merkúrral áll együtt – a lelki-érzelmi beszélgetések, családi ügyek megvitatása, érzéseink kifejezése és lelki működéseink megértése időszerű. A Mars együttáll a Szűz Syrma csillagával – az angyalok fénye ragyogja be ezt a hétvégét.

ZenTaiAnna

Kép: auturdelalune.com