2016. január 11.

Január 11. hétfő – A vasárnap este órái az érzelmi megújulás és felfrissülés jegyében telnek, míg a Hold a Delfin csillagkép alatt halad. Hétfőre virradóan, álmaink idején a Hold már a Kiscsikó csillagai alatt vándorol, így a szellemi frissesség, a múlt értékeinek átörökítése, a felemelkedéshez szükséges erő, a lelki tisztulás és megújulás üzenetei jelenhetnek meg álmainkban. Hajnalban angyali sugallatok érkezhetnek hozzánk, a lelki küzdőerő és emelkedés képessége mutatkozik.

Napközben a Hold a Vízöntő jegyében járva, lehetőséget ad új ismeretekre és élményekre nyitni. Most fogékonyabbak vagyunk az újdonságokra, ugyanakkor a Vízöntő csillagkép múltat tisztító hullámai által a múltba még visszahúzó terhek letétele, a szabadulás ideje is itt van.

 

Estefelé kellemes órákat élhetünk meg a szerelemben, a művészetekben. Eddigi tapasztalásaink alapján felismerhetjük, hogyan tudjuk elengedni mindazokat a belső tulajdonságokat, amelyek már nem visznek előre. Mindez most könnyebben, céltudatosabban megy. A hűség, a megbízhatóság, a felelősség minőségeivel kapcsolatos megélések most nem csak szép élményeket hozhatnak, de tanulhatunk is ezekkel kapcsolatosan. Hitünk is megerősödhet.

 

ZenTaiAnna