2016. január 08.

Január 08. péntek – Kezdődnek a csodák!
Mostantól kezdve bármikor érhet különleges meglepetés és ez így lesz még jó darabig. A Nap elkezd lefelé haladni a Tejútról és hamarosan a Vénusz is követni fogja, bár őrá még egy kicsit várnunk kell. Ilyen időkben a magas égi energiák lejönnek a hétköznapokba, leszállnak közénk és varázslatos dolgok történnek.
Évekkel ezelőtt, nem egy ízben velem is különleges dolgok történtek. Több beavatás-élményem volt, amelyek jellemzően január és február időszakában történtek, vagy tértek vissza. Ahogyan számot vetettem később a múltammal, feltűnt a dátumok hasonlósága és e két hónap hangsúlya. A napokban szintén ez a motívum jelent meg, amikor egy kedves barátnőmmel beszélgetve, ő is hasonló élményekről számolt be: január és február azok a hónapok, amikor beavatásokat kapott-kap. Az adott élményt vizsgálva, biztosan jól látható és érzékelhető volt, hogy ezek az időpontok mind ahhoz köthetők voltak, amikor egy-egy planéta éppen leérkezett a Tejútról. Emlékszem: az első konkrét Isten-élményem, amikor a saját bőrömön éreztem Őt és mindenhatóságát, egy moziban ülve, a filmben látott képek hatására indult el és hajszál pontosan a Vénusz Tejútról való lelépésekor történt. Olyan erővel jöttek az energiák, hogy fizikailag alig bírta felfogni a testem. Csodálatos volt.
Ha ehhez hasonlót éreztek, tapasztaltok, ne lepődjetek hát meg – fogadjátok szívvel-lélekkel.
A Hold most a Tejúton jár, a hétvégén már leérkezik onnan (ő megteszi ezt minden hónapban), a Merkúr eközben visszalép a Bak jegyébe, így gondolkodásunk ismét koncentráltabb lesz. A Vénusz és a Szaturnusz együttállása szombaton hajnalban tetőzik (ismét érdemes figyelni álmainkra!), így egy fontos érzelmi folyamat éri el tetőpontját. Azok a kapcsolatok, amelyek időtállóak és amelyeken a jövőre nézve is áldás van, most megszentelődnek és még stabilabbá válnak. Így van ez azokkal a magatartásformáinkkal is, amelyeket a jövőben is érdemes működtetnünk. Amit viszont nem, mert nem boldogít – azt most tudjuk igazán elengedni.
Élvezzétek a sok ködösség után letisztult láthatóságot és öltözzetek fel jól, hogy a frissítő téli hideg és hó tényleg kellemes élményeket adhasson!

ZenTaiAnna