2015. június 12.

Június 12. péntek

 A mai élmények és történések az egyesülés-egység üzeneteit hordozzák. Az egység élményét megélhetjük bárkivel és bármivel, a Természettel, az Univerzummal, a lényege az, hogy a szétesettség hiedelmét begyógyítsuk. Az érzékfeletti érzékelés fokozódhat és megérthetjük, mennyire fontos, hogy ne csak a látható, kézzel fogható dolgokra, de a lelkünkre is figyelmet fordítsunk. Mostkönnyebben nézhetünk szembe félelmeinkkel, függésekkel és sérelmekkel, illetve tisztíthatjuk meg ezeket az égi folyók csillagvizeiben.

11:22-kor irányt vált a Neptunusz bolygó, a Halak jegyében, a Vízöntő csillagkép alatt. Egy időre, mintha megállna ilyenkor, és energiái szétáramolva, tisztábban érezhetővé válnak. A lélek mélyén zajló működések megismerése, a mélységes lelki harmónia, az erősebb érzékelés válik lehetővé általa. Itt az idő, hogy az eddiginél is mélyebbre ássunk önnön magunkban és felszabadítsuk, amit ott találunk. A Neptunusz a Vízöntő második korsójából kiömlő, a jövőt tisztító víz hullámai alatt fordul meg és visszatér majd a csillagzat közepére, a Sadalachbia csillaghoz (november 18-tól vált újra irányt és halad majd előre). Vagyis ahhoz, hogy a jövő érdekében igazán mély tisztítást végezzünk, most egy időre vissza kell térnünk olyan dolgokhoz, amiket még teljesebben, egyértelműbben érdemes elvégezni – kezünkbe venni sorsunkat, önállóan tisztítani a múltat és a jövőt, az eddig mélyre temetett élményeket, sérüléseket felszínre hozni és feloldani. Még erőteljesebb figyelmet fordítani a lelkünkre, az érzékeléseinkre, még erőteljesebben bízni az égi gondviselésben. Amikor egy bolygó nem a Nap haladási irányában halad, akkor bizony egy magasabb, kozmikus minőséget élhetünk meg általa. Aki a hétköznapok szintjén próbálja ezt értelmezni és a cselekvésekre fordítja figyelmét, csapdába kerülhet – aki kozmikus szinten érzékelni igyekszik, annak megnyílhatnak az üzenetek és befogadóvá válik a magasabb szintű megélésekre. Most, a kozmikus haladás mellett, az égi irányítás erőteljesebben megmutatkozik, ami igazi áldás az utunkra nézve. A Neptunusz által is közelebb kerülhetünk az istenihez, a Teremtőhöz és Jézushoz, aki saját példáján keresztül mutatta meg, hogy hazatérni nem indulattal és küzdelemmel lehetséges, hanem alázattal és áldozattal.
Mindezt esszenciálisan érzékelhetjük a mai napban is, hiszen a Hold a Halak csillagkép felfelé úszó, hazatérő halacskája alatt jár. Itt az ideje annak, hogy megtérjünk lelkünkben, felemelkedjünk, kiemelkedjünk, a szó bármely értelmében, bármivel kapcsolatban. Eddig elvégzett (karmikus) munkáink gyümölcsei is beérhetnek. A Hold 14 és 15 óra között halad el az Al Rischa csillag alatt, ami az összegzés idejét üzeni. Most érdemes végiggondolni az eddig megtett utat, a megélt élményeket, számot vetni önmagunkkal és erre alapozva kezdődhet ezt követően az új elindulás!

Zentai Anna