2014. szeptember 12.

Szeptember 12. péntek – A Hold az energikus Kosból mára már a Bikába ért, a kedélyek kissé lenyugszanak. A mai napon az érzelmek, a művészetek hangsúlya érezhető, illetve alapvetően a fogékonyságé – élményeken, érzéseken keresztül fogni, adni, közölni, megélni dolgokat.
A bika Hold a lelki termékenység, az anyaggal-testiséggel való foglalkozás, a biztonságra törekvés ideje – a Hold ugyanakkor a Kos csillagképen át haladva erős kezdő, indító erőt mutat lélekben. Most tudjuk szétválasztani az alsó és felső világokat, a fényt az árnyéktól, az ösztönöst a tudatostól, hogy tudjuk, merre érdemes tovább indulni!
Az angyalok ma gőzerővel súgnak, az intuíció virágzik, az érzelmi kapcsolatok erőt, inspirációt, lökést kapnak, ám ez most nem egy elszállós, vagy lobogós lökés, hanem inkább biztos, stabil érzés és ösztönzés. Arra, hogy dolgozzunk a kapcsolatainkon, rendezzük a nőiséget, az érzelmeket, hogy egyértelműen és maximálisan felvállaljuk, amit kell, anyagba öntsük vágyainkat, elképzeléseinket és biztossá tegyük az életünket.
Bármiről is szóljon, a mai inspirációk emelő erőkkel érkeznek és érdemes figyelni arra, mire is serkentenek…


Zentai Anna