2014. december 12.

December 12. péntek

 Gyógyító erők napja a péntek. Ma megkapjuk a kellő inspirációt az őszinteséghez, mind önmagunkkal, mind társainkkal szemben. Könnyebben értjük meg a hétköznapi történéseket és a magasabb, felsőbb rend szerinti működést. Azzal, hogy önmagunkba tekintünk, sok vacakot kipucolhatunk, ebben sokszor a puszta megértés segít. Vagy fordítva: azzal, hogy egy csomó kacat kipucolódik, vagy megértésre kerül, sokat tanulhatunk önmagunkról. Az igazságok mindenesetre világossá válnak és a szeretet ereje gyógyító gondolatok áramlatán át is eljut a címzettekhez.
A Merkúr déltájban, az ég tetején foglal méltó helyet, a Rasalhague csillaggal együttállásban, amely a gyógyító, beavató Kígyótartó legfényesebb csillaga. A Merkúr, közvetítő szerepéhez hűen, most szellemi-kommunikációs szinteken továbbítja nekünk ezt a gyógyító energiát, miközben már eléri a Skorpió fullánkját, ahol megérthetjük, mivel mérgeztük eddig magunkat és megszabadulhatunk ezen minőségektől. Ideje lecsapni saját belső szörnyeinkre, melyekkel önmagunkat tartottuk távol a felemelkedéstől. 
A Hold a nap első felében a tüzes, erényes Oroszlán jegyben, 16:22-től már a könnyen beilleszkedő, rendszerető, gyakorlatias Szűzben jár. Ez idő tájt halad el a Regulus csillag alatt, akiről már tudjátok, hogy az Oroszlán csillagkép szíve és a feltétlen szeretet áradását mutatja a földi emberek szívében is! Ez a nap tehát a szereteté, a gyógyító szavaké és gondolatoké.


Zentai Anna
Kép: Jo Jayson – Szívcsakra