2014. december 11.

December 11. csütörtök – A mai nap jócskán besegít, hogy a jelenleg zajló változások kevésbé legyenek nehezek (bár épp az az egyik lényegük, hogy a fejlődés attól érkezik, hogy helyzetbe hoznak a látszólag külső körülmények). A Nap, a Hold és az Uránusz tüzes háromszöge ismét feláll és lelkesítő történésekkel segít kiszabadulni tudati korlátokból.
A Hold az álmok idején még a szeretettel való elengedés üzeneteit hozza, amire a reggeli órák teszik fel a koronát (Hold-Acubens együttállás 7 és 8 óra között). Ez az elvágás most könnyű és emelő erejű, akár derűs is lehet. Késő délelőtt a Hold már az Oroszlán feje alá ér, egyre közelítve a bölcs és szeretetteljes Jupitert – ismét hangsúlyos, hogy ideje önmagunkba nézni, tanulni a múltból, befelé tekintgetni. Aki nagyon menekül ez elől, az erősen rárezeghet a külvilág segítő próbálkozásaira, hiszen mindig arra jövünk indulatba, ami belőlünk indul. Aki mer tisztán látni, azt nagy örömök érhetik a mai napon. Bárhogyan is, de a beszélgetések, a fontos dolgok kimondása, a világos, fénnyel teli szavak, ma sokat jelenthetnek és fontos folyamatokat indíthatnak be. Ha valamiben elakadtunk, érdemes nyitottan elbeszélgetni olyan társainkkal, akiknek adunk a szavára, mert a mai inspirációk a szabadság, a letisztultság felé visznek. Ha bizonyos dolgok kimondása feltüzeli a lelkünket, nincs mit csodálkozni.
Este a Vénusz elhalad a Nyilas Al Nasi csillaga alatt, amely által galaxisunk középpontjával alkot hidat, teremtő kapcsolatot! A női energia, a női termékenység, teremtő erő áramlása történik meg, igen erőteljes támogatásban. Felfokozódik a kreativitás, az alkotó erő, érezteti magát a bőség, az anyagi létezés élvezete.


Zentai Anna