2022. május 22. vasárnap

A Nap és a Merkúr a Fiastyúk csillaghalmaz alatt jár, a mai napon a termékeny-alkotó-gyarapodást hozó erőket oltva a Holdnak és a Szaturnusznak is, akik a Bak csillagképből kilépve, a Vízöntő múltat tisztító csillaghullámánál egyesülnek. A reggeli-délelőtti órákban éri el a Hold a Szaturnuszt, aki idejét mutatja annak, hogy a múltban felvett, már súlyos terheinktől szabadulhatunk, megtisztulva továbbléphetünk. A határozott döntéseknek, a céltudatos határhúzásoknak is ideje van, ez által is könnyebbek leszünk és mindehhez most a lélek, az érzelmek Holdja is bekapcsolódik, így érzéseink is tisztázódnak, tisztulnak.

A Fiastyúk (Pleiadok), más néven az Istenek Szerelmi Fészke által megsokszorozódik a teremtő erőnk, a bőség és gyümölcsöző alkotás napjait éljük, szellemi és gyakorlati szinten is! Ahova most gondolatainka fordítjuk, az nagyon nagy energiát kap. Figyeljük meg: a szer-elem állapotában tud igazán tiszta, magas frekvencián rezegni ez az energia és a szerelemből alkotott teremtéseink az igazán kiteljesítő, sikert, gyönyört és elégedettséget hozó alkotások!

Olyan ez az időszak – is -, mint amikor sokszáz és millió fénymagocskát kapunk, amelyet bárhová vethetünk! Ahova elszórjuk, ott dús növényzet burjánzik hamarosan… Ilyen magocskák mind a gondolataink és az érzéseink is – minden, amit a világba sugárzunk!

Az Ikrek jelébe lépett Nap a fény, a világosság üzenetének áramoltatását is üzeni – Ég és Föld között, világok között tudunk most közvetíteni, üzeneteket adni és kapni, hozni és vinni. Figyeljünk arra is, hogy mit üzen a Felsőbb Énünk, mit üzen a Lelkünk! Ha időnként el tudunk vonatkoztatni, vagy vonulni kicsit a külső zajoktól és kommunikációtól, akkor nagyobb figyelmet fordítva a Lelkünkkel való üzenetváltásra, hangolódásra, fontos felismerésekre juthatunk.

Vasárnapról hétfőre virradóan a Mars-Plútó szextil erősíti még szellemünket és álmainkat. Megértő felismerések születhetnek önerőről, életerőnk fontosságáról, férfi mintákról, akarat jelentőségéről. Az eddigi férfi mintázatok átíródhatnak. Ez az aspektus segít összegezni, szintézist alkotni eddigi tapasztalásaink után és segít az álmaink, igaz vágyaink megvalósításában is. Főként a most zajló változások megértéséhez járul hozzá és ahhoz, hogy megértsük, mennyire fontos kiállni szívünk igaz vágyaiért és érvényesülni a világban!

Zentai Anna

Kép: Pinterest