A végső elengedés – Föld a Skorpió fullánkjánál – 2024. május 14.-15.-16.

A jelenleg zajló, rendkívül felszabadító, megkönnyebbítő folyamatokhoz kapcsolódva a most következő napokban jelen lesz a végső elengedés támogató ereje! Ahhoz, hogy befogadjuk és éljük a fényt, a virágzást, az élet minden csodáját, örömét és jóságát, most leszámolhatunk mindazzal, ami miatt ezt eddig nem mertük megtenni!

A Napról nézve bolygónk, a Föld, most halad el a Skorpió csillagkép fullánkja alatt, amely az ember azon aspektusát jelképezi, amellyel képes végleg leszámolni azzal, ami veszélyezteti önvalója megélését. Ez nagy energia és nagy felismeréseket is hozhat! Most ráláthatunk arra, hogy mivel mérgeztük saját magunk boldogságát, sikerességét. Hogy milyen gondolatokat, érzéseket, működéseket alkalmaztunk eddig önmagunk ellen. Ezzel az energiával felismerhetjük önszabotáló programjainkat, lecsaphatunk rájuk és átminősíthetjük ezeket!

A Skorpió csillagzat ezen égi terében az egót építő minőségek halála zajlik, amely által megszülethet az isteni minőség. A most zajló, egyre fényesedő, virágzó időszakban a lelki termékenységgel és a belső gazdagsággal ajándékoz meg bennünket ez a tér, amelyből aztán a kívül látható virágzás, gazdagodás is ered! Most ideje van annak, hogy merjünk nagyot lépni önmagunkért és határozottan, kíméletlenül választani azt, aki valójában vagyunk és a szívünk szerinti utat és ezt képviseljük is a világban!

Zentai Anna

Kép: Pinterest