Tudatosság Tábor Henn Edithtel, Alsóörsön!

Találd meg Önmagad tudatosság tábor részletes program ?

A tábort szervezi, vezeti: Henn Edith
Jelentkezni a tudatossagvagyok@gmail.com címen lehet.
Meghívott vendégek: Hörömpő Andrea és Zentai Anna
A tábor helyszíne: Alsóörs, 3 csillagos wellnes hotelben.
Időtartama: 2018.08.26.-2018.08.29.
Érkezés/távozás: Egyéni módon.
JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: 2018.július 15.
Mivel a helyek száma korlátozott, ezért a jelentkezéseket csak érkezési sorrendben tudom fogadni.  Előleg utalásához adatokat válaszemailben küldök mindenkinek. Csoportos részvétel esetében is egyéni bejelentkezés szükséges.

I. Nap, vasárnap

Gyülekező, bejelentkezés: 2018.08.26. reggel 9-10-ig.
10:00-13:00-ig tudatosság szeminárium I. alapozó blokk Henn Edith-el a hotel konferencia termében.
Témája: Ki vagy Te? a tudatosság szemszögéből.
13:00-15:00-ig szobákba való berendezkedés, aki szeretne ebédelni, ebéd lehetősége. Annak költsége még nem tartozik a részvételi árba.
15:00-18:00-ig tudatosság szeminárium II. alapozó blokk Henn Edith-el a hotel konferencia termében.
Témája: Hogyan működsz Te? a tudatosság szemszögéből. Az emberi létforma 3 nagy alaptémájából a BŐSÉG, PÉNZ, ANYAGI JAVAK témáját bontjuk ki a tudatosság szemszögéből. Megértjük, hogy bőségben élni miért érzelmi út.
18:00-tól büfévacsora kerti party keretében, gazdag választékkal. Wellnes, pihenés. Ennek költsége már a tábor árának részét képezi. Minden wellnes eszköz korlátlan használatával. Az est közös beszélgetések, ismerkedések, egymás társaságában való örömlét terében bontakozik ki. ?
Az est folyamán meglepetés pillanatok a szeretet jegyében. 

II. Nap, hétfő
8:00-10:00 reggeli, svédasztalos, gazdag választékkal.
10:00-11:30 Zentai Anna bevezet bennünket az Univerzum energetikai titkaiba. Rávilágít a bolygók, csillagok, csillaghalmazok bennünket minden pillanatban érő energetikai hatásaira.
11:30-13:00 Henn Edith az emberi létformánk 3 nagy alaptémájából az EGÉSZSÉG témáját világítja meg a tudatosság szemszögéből. Kiderül, hogy mit jelent a betegség valójában, hogyan jön létre, és miként lehet egy olyan állapotból ismét egészségbe jutni. A testünk, mint hangvilla rezonál a környezetünk energetikai hatásaira, és a tudatosságunk foka egészségi állapotunkban azonnal leképeződik.
13:00-15:00 Wellnes, pihenés, szabad program.
15:00-18:00 Zentai Annával egyéni konzultáció lehetősége, melyre előzetes bejelentkezés szükséges a szovomuhely@gmail.com címen, ahol annak minden részletét Annával kell egyeztetni.
Ezzel párhuzamosan Henn Edith egyéni kérdésekre válszol a tudatosság szemszögéből az egészség témakörében. A tested nem hazudik, de észreveszed a jelzéseit vajon?
18:00-tól kerti party bőséges vacsora nagy választékkal, wellnes, közös beszélgetések. Örömlét egymás társaságában.?

III. Nap, kedd

8:00-10:00 reggeli, svédasztalos, gazdag választékkal.
10:00-11:30 Hörömpő Andrea bevezet bennünket az Access energetikai világába. Elmondja annak mára már igencsak széles skálán mozgó lehetőségeit. Megérthetjük az ebben az eszközben rejlő potenciált, mellyel harmonikusabbá, kellemesebbé tehetjük mindennapjainkat.
11:30-13:00 Henn Edith az emberi létformánk 3 nagy alaptémájából a KAPCSOLATOK témáját világítja meg a tudatosság szemszögéből. Kiderül, érthetővé válik, hogy miért van annyi probléma mostanság ezen a területen, hogyan vagyunk egymás tükrei a kapcsolatok több szintű, végtelen hálózatában, miként lehet egyensúlyt teremteni ezen a téren is az életünkben.
13:00-15:00 Wellnes, pihenés, szabad program.
15:00-18:00 Hörömpő Andival egyéni kezelések lehetősége, melyre előzetes bejelentkezés szükséges a hello@horompoandrea.hu címen, ahol annak minden részletét Andival kell egyeztetni. Andi könyvei is elérhetőek lesznek, így aki szeretné, a helyszínen beszerezheti.
Ezzel párhuzamosan Henn Edith egyéni kérdésekre válaszol a tudatosság szemszögéből a párkapcsolatok, kapcsolatok témakörében. Mindenki világosan megértheti, hogy miként hozzuk létre saját magunk a kapcsolati tapasztalatainkat, hogy miért nem a másik a “hibás”, hogy ki vagyok Én nélküled és ki vagy Te nélkülem, hogy miként és miért kapcsolódunk….
18:00-tól kerti party bőséges vacsora nagy választékkal, wellnes, közös beszélgetések. Korlátlan wellnes. Örömlét egymás társaságában.?

IV. Nap, szerda

8:00-10:00 reggeli, svédasztalos, gazdag választékkal, csomagolás, készülődés a hazafelé vezető utra.
10:00-11:00 Útravaló összegző üzenetek Henn Edithtől.
11:00 szobák átadása a recepción, búcsúzkodás, egyéni módon történő hazautazás.