Ne kérdezz róla – határozd meg!

Ne kérdezz – hanem határozd meg, mit akarsz és ne tágíts!!!

Neked is ismerős az a szitu, amikor nem tudod eldönteni, hogy melyik fagyiból kérsz még egy gombóccal és csak állsz egy helyben, az eladó meg fagyiskanállal a kezében mered rád és várja, hogy dönts?

Megvan az a helyzet, amikor azon filózol, hogy mit is csinálj péntek este, egyik vagy másik helyre menj inkább, és mindkét lehetőség fennáll és csak lebeg a térben, arra várva, hogy végre rászánd magad a döntésre?

A teremtés pontosan ugyanilyen. Tegyük fel, hogy van egy igazi, naaagy, szívbéli vágyad. Érzed és tudod, hogy el fog jönni egy szép napon, de még mindig nem történik semmi…. Segítőtől tanácsadóig jársz, hogy valaki mondja már meg, hogy vajon mikor jön már el? Nézzenek már bele a képletedbe, a kártyába, vagy a tenyeredbe, vagy egy csillivilli jósgömbbe és mondják már meg! ..és még mindig semmi…

A tudatos teremtés akkor is működik, ha te nem veszel róla tudomást. Ha végiggondolod az életed nagy fordulatait, azokat a pontokat, amikor igazán fejlődtél, szintet léptél – az mindig valami olyan helyzet volt, amiben rájöttél, hogy irányíthatod és alakíthatod az életedet. Nincs ez másképp továbbra sem, ugyanez a rendszer van mindig, csak egyre magasabb szinteken!

Fénnyel van írva az égre ez a tudás! A Kos csillagkép, akinek szarvas feje a legékesebb kincse, a szellem hatalmáról, erejéről mesél. A Kos egyenesen a Tejútra néz, le sem veszi a szemét a csillagok fényívéről! Őt pedig már a Bika követi, a termékenység, termőre forduló energiák bőséget hozó csillagtere! Vagyis itt a titok: működni, teremni és teremtődni az fog, amire a figyelmedet szegezed! (Lásd még: ahol a fókusz, ott az energia.) Ahogyan a Kos az Istenek Útjának ragyogó boltívére mered és fejének csillagait a teste, majd a Bika csillagai követik – úgy vagy képes te magad is arra szegezni a tekintetedet, ami számodra az isteni minőséget jelenti és ezzel teremteni azt! A Kosról emellett tudjuk, hogy feje alatt a Halak legfényesebb csillaga, az egység Al Rischája ragyog, alatta a Cet emelkedik fel az alsó félkörről, illetve jelképezi még az áldozatból születő áldást az életünkben és azt is, ahogyan a lehúzó, állatias ösztöneinken úrrá leszünk. Vagyis tegyük ezt át a hétköznapok szintjére és vizsgáljuk meg a tudatosság szemszögéből: ha tekinteted fókuszába helyezed azt, ami a szíved igazi vágya, tudva azt, hogy valójában minden egy (Al Rischa a fej alatt), így, amire energetikailag és tudatban ráhangolódsz, az megjelenik a fizikai teredben; ha egyszerűen uralod és kiiktatod az összes kétséget, bizonytalanságot, félelmet, hitetlenséget és nem kérdőjelezed meg azt, amire valójában vágysz, ha feláldozod ezeket a lehúzó dolgokat, gondolatokat, és egyszerűen döntesz a siker mellett; ha te magad biztossá válsz a sikeredben, akkor a siker is biztossá válik benned!

Most, amikor három égitest erősít bennünket a Skorpió jegyében, mélyen lent pedig a Hydra kígyózó csillagíve ragyog, kapjuk az erőt ahhoz, hogy minden kétségen úrrá legyünk és bármi is merülne fel a saját alvilágunkból a felszínre, egyszerűen nemet mondjunk rá és válasszuk a lehetségest, a sikert, a boldogságot, a bőséget!

Nem másoktól kell megkérdezned, hogy mi lesz veled… Határozd meg, mi az, amit akarsz és ne tágítsd mellőle!

Zentai Anna

Kép: Stellarium csillagászati program