Milyen egy asztrozófiai elemzés?

Milyen egy asztrozófiai elemzés?


Egy kedves tanítványomtól hallottam nemrég egy esetet, ami saját bevallása szerint is konkrétan sokkolta őt. (Szerintem sokakat, akik már képben vannak arról, milyen egy elemzés.) Barátnője ugyanis elemzést vásárolt valakitől, de amit kapott, az minősíthetetlen. Éppen ezért érdemesnek tartom tisztázni, hogy milyen is egy asztrozófiai elemzés, mielőtt hasonló csapdába esnénk.
Első lépésként is tisztázzuk, hogy asztrológiai, vagy asztrozófiai elemzésről van szó! Az asztrozófiai elemzés az, ami a teljes születési képletről készülő elemzés, tartalmazza a csillagképek üzeneteit is, amelyek valóban az égbolton ragyognak. Az asztrológiai elemzés nem tartalmazza a csillagképek, hanem csak a jegyek üzeneteit, de ettől még, a készítőjének tudatossági szintjét tekintve (!) lehet ez is minőségi, emelő és hiteles.
Mindazonáltal, én természetesen az asztrozófiai elemzés híve vagyok, hiszen a lényeg ebben van. Éppen a Teremtő fényüzenetei azok, amelyekre kíváncsiak vagyunk, amelyek a lényegi üzeneteket hordozzák!
Egy asztrozófiai elemzés ott kezdődik, hogy először bepontosítjuk a hozzánk forduló társunk születési percét, ezt pedig nem pár kérdés emailes megválaszolásával tesszük meg, hanem élő beszélgetés alapján! Mivel a képletben látott bolygók és fényszögek nem gyakorlati eseményeket, hanem belső megéléseket jelölnek, ezért nagyon fontos, hogy a pontosítás élő kérdezz-felelek alapján történjen meg! Erről korábban már az online alkalmakon meséltem.
Ezután az asztrozófus kézzel (!) felrajzolja a születési képletet. Nem pötyögi be szoftverbe (a pontosításhoz és gyors ránézéshez persze, szívesen használjuk és ez tökjó is), hanem papírra vetve, maga alkotja meg a Csillagmandalát, ami egy élő, energiát rezgő, áramoltató dolog! Nagyon nem mindegy, hogy élő mandalából, vagy élettelen képernyőről/nyomtatott instant képletből elemzünk! Minőségében leírhatatlan, de érzékelhető a különbség.
Ami további és kiemelt, alapvető kitétel: egy elemzés soha nem félelemkeltő, soha nem lehúzó! A félelemkeltés a sötét oldal eszköze. Egy asztrozófus a fény üzeneteit ülteti el a hozzá fordulóban. Épp ez a dolga, ez a hívatása.
Ma, amikor már tudhatjuk, hogy magunk teremtjük az életünket és ami a tudatunkban van elültetve, az határozza meg teremtéseinket, ezen működések ismerete alapján tudjuk, hogy miért fontos ez. Tudjuk azt is, hogy nem határoznak meg bennünket külső erők és ha valamit szeretnénk az életünkben elérni, akkor csak a tudatalatti elakadásainkon kell dolgoznunk, ez pedig lehetséges és akkor változik minden. Az az asztrológus, aki még bolygókhoz gyakorlati események történését, megvalósulását köti, nem értette meg az egész rendszer lényegét. Ez nem baj, ebben a folyamatban van most az emberiség. Ébredünk és átlátunk, napról napra, egyre többen. Ébredünk rá a saját teremtő erőnkre, felelősségünkre a teremtéseinkért! Az előző generációknak ez a tudás még nem, vagy csak nagyon szűk körökben volt nyitva. Ezért nem okoljuk, nem hibáztatjuk őket – mi magunk is ebbe születtünk bele – hanem tisztelettel elfogadjuk ezt is. Ugyanakkor egy elemzés elkészítése során kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy elemzett társunkat önirányításra, tudatosságra és szeretetre hangoljuk!
Egy asztrozófiai elemzés ezen túl személyes. Nem általánosságok összeollózott leírása, amelyben egymás után találjuk az x jegyben álló x bolygó elemzését, az y jelben álló z bolygó után. Hanem az asztrozófus saját maga leül és megírja, begépeli (vagy felmondja hanganyagra, vagy elmondja szóban, bármi lehet) az általa kielemzett mesét. Mindenki másképp elemez, van, aki mesét ír, van, aki versben és van, aki egyéb különleges rendszerben dolgozik, vagy le sem írja, hanem szóban mondja el… bármi jó lehet, de az biztos, hogy az asztrozófus nem 2 órára ül le egy gép elé, hanem napokat, akár heteket eltölt azzal, hogy társa belső világáról ő maga alkosson történetet. Nem mondja meg a másiknak, hogy ‘ilyen vagy és ez lesz veled’, hanem segíti őt az önismeretben és rálátásban. Gazdag képet tár elé, amelyben egyaránt szerepet kap a sorskereszt, a négy sorstengellyel, a 12 életház, a 10 ősprincípium (égitestek), a 12 jel, a 14 eclipticai csillagkép, további 10 equatoriális csillagkép, a bolygók közötti fényszögek és akár még más jelölők is. Ezek helyzetéről maga alkot önálló, kreatív gondolatokat.
Válogassuk hát meg, hogy milyen minőségű segítséget kérünk!


Zentai Anna, asztrozófus
Fotón a fiam, aki 10 éves volt, amikor már másodszorra rajzolta fel a saját képletét, nagyon szépen és precízen. Szóval gyerekjáték 🙂