Nap az Ikrek jegyében

goingtomakeitminute_p_tumblr_p_com_1463733939

Nap az Ikrek jegyében

Az égbolton még a Bika csillagképben jár a Nap, nem is akárhol, hiszen mögötte a Fiastyúk (Pleiadok) csillaghalmaz ragyog. Ez az a hely az égbolton, ahol a Naprendszer összes bolygójának pályája keresztezi egymást, így az erők együttműködése, a termékeny energia itt és most a legerősebb az évkörön.
A Zodiákus körön most az Ikrek jegyébe lépett a Nap. A polaritások földi világának megtapasztalása most válik igazán esedékessé. A Nap világosságot és cselekvő erőt hoz e poláris világba. „Az egyiket már ismered? Akkor ismerd meg a másik oldalt is!” „Lásd és értsd mindkét minőséget!” Aktívabbá válik most az információk áramlása és a kereskedelem, a gondolkodás, az írás és beszéd, a kommunikáció minden fajtája és sok jövés-menésre, kisebb utazásokra is lehet számítani. Aki ezen területek valamelyikén dolgozik, vagy hívatásában fontos szerepet játszik a kommunikáció, az emberek közötti érintkezés és kapcsolattartás, a média vagy az adás-vétel, az igen eseménydús időszakra számíthat és fellendülhetnek a dolgai. Emberi kapcsolatainkban az egymással való testvériség, összetartás, együttműködés kerül előtérbe. Az Ikrek minőség éppen arról szól, hogy van valami, ami „valamilyen” és van egy másik, ami meg „másmilyen”, e kettő pedig együttműködik, összedolgozik, egymásért van. Hol az egyik, hol a másik kerül előtérbe, de egyik sem marad örökké egy helyben, mert állandóan váltják egymást.
A Nap által képviselt és áramoltatott szeretet-melegséget ideje van most szavakba önteni. Ideje van foglalkozni testvérekkel (nem csak vér szerinti, de lélektestvérrel is), szomszédokkal, üzleti élettel, gyermekekkel, kíváncsiságunk kielégítésével, az élet egyszerű és hétköznapi dolgaival, tanulással és megértésre váró gondolatokkal.

ZenTaiAnna

Kép: goingtomakeitminute.tumblr.com