Mitől leszünk betegek?

Mitől leszünk betegek?

óra

Mindannyiunk számára eleve megvan az az alapprogram, amely a saját, egyéni, személyes életprogramunk. Az asztrozófiában a személyes születési képlet (asztroszkóp) is mutatja ezt a programot, de alapvetően a lélekbe van kódolva ez az információ. Ezért könnyű tudni, hogy mi az – mert eleve ez az, amit szeretnénk, amire vágyunk. Minderre az alapprogramra rezgésként érdemes gondolni.

Minden egyes szervünk, testrészünk, egy adott rezgés szerint, egy adott frekvencián működik. Ezek együttes összehangoltsága megegyezik a személyes alapprogramunk rezgésével.
Amikor eltérünk attól az alapprogramtól, melyet megírtunk önmagunknak és amelyben teljes életet tudunk élni – más szóval: amikor olyan állapotban/helyzetben élünk, amit nem szeretünk – akkor rezgéseinkben zavar keletkezik és az adott szervek jelezni fognak. Mint egy adó-vevő, a test leköveti a lélek rezdüléseit, állapotait, és jeleket küld arról, hogy a lélek gyógyulni akar. Vagyis minden fizikai probléma csupán tünet.

Természetesen más helyzet az, amikor előző életből hozott egészségügyi rendellenesség van. Itt most azokról az állapotokról van inkább szó, amelyeket mi generálunk önmagunknak! Nagyon fontos, hogy tudjuk:
GYÓGYÍTHATATLAN BETEGSÉG NINCS!
Azt a folyamatot, amelyet mi magunk elindítottunk a testünkben, mi magunk vissza is tudjuk fordítani. (Nem, nem az orvos és még csak nem is a gyógyító, nem is a segítő. Ők csak segédkezhetnek ebben.)
A test mindig a lélek állapotát mutatja és követi. Komolyabb probléma esetén érdemes feltenni a kérdést: hogyan szeretnék élni valójában? Mire vágyom igazán?
Spirituális szemszögből nincsenek nehéz esetek, csak olyan emberek, akikben nagyobb az ellenállás a saját boldogságuk iránt. Ám minden megváltoztatható – legtöbbször könnyebben, mint hinnénk!

Zentai Anna

asztrozófus