2018. szeptember 01. szombat – 02. vasárnap

2018. szeptember 01. szombat – 02. vasárnap

angyalka

Ez a hétvége szól arról, hogy egyre mélyebben nézünk szembe önmagunkkal, Lehet, hogy egyre tisztábban látjuk, mik is az igazi vágyaink és azt is, hogy milyen önkorlátozó minőségeket alkottunk azért, hogy ezeket ne élhessük meg, így ezekből már szabadulni szeretnénk – de az is lehet, hogy már elszántan, céltudatosan haladunk igazi céljaink felé, lépésről lépésre letéve terheinket, felszabadítva vágyainkat, engedve magunknak azt, hogy az élet minden örömét, élvezetét megéljük.

Az Oroszlán csillagkép alatt járó Nap és Merkúr által képesek vagyunk higgadtan, méltóságteljesen uralni ösztönerőinket és gondolatvilágunkat, hogy sorsunkat a megfelelő irányba tereljük, teremtsük tovább. Ezt a hétvégét a Vénusz-Spica együttállás határozza még meg – teremtéseinkben, kapcsolatainkban most aratunk és ideje van a nagy lépéseknek is!

 

SZOMBATRA virradó, hajnali álmainkon át lelkünk legmélyebb, legtisztább részeivel kapcsolódunk, esetleg a jövőről is kaphatunk üzeneteket. Felvehető a kapcsolat lelki társakkal is. A Hold a Kos csillagképben halad – érezhetjük, milyen csodás, távoli célok hívják a lelket, tudhatjuk, mit érdemes ehhez működtetni és mi az, amit magunk mögött hagyhatunk, feláldozhatunk, hogy a későbbi áldásokat megéljük. Kora délután nagyobb átalakulásra inspirálnak impulzívabb lelki élmények. Estére már a Bika csillagzat alá ér a Hold, igen termékeny érzelmi- és ösztönerők áramlanak. Az érzések kifejezése most kihívás, a lelkünkben lévő dolgokat érdemes szavakba, vagy más kifejezőeszközökbe önteni.

A Vénusz ma áll együtt a Spica csillaggal, amely az Arató Szűz előre lépő, mélységekbe érkező lábának lábfeje, az Angyali Birodalmak kapuja, magasabb dimenziók nyitja! A Szűz indul el az alsó világok felé, vagyis általa mi magunk is befelé, saját belső világunk felé indulunk. Olyan élmények érnek most a kapcsolatokon, nőiségen, művészeten, zenén, testiségen, vágyakon keresztül, amelyek a belső világba, a láthatatlan megismeréséhez vezetnek. A Spica csodálatos, tiszta, finom és erős energiák színtere. Teremtő-alkotó képességünk erőteljében vagyunk! Nyílnak az angyali kapuk, sugallatok, jelek, üzenetek érkeznek. Most tapasztaljuk meg igazán azt, hogy mit vetettünk eddig a kapcsolatainkban! Az eddigi magatartásunk, döntéseink, tetteink eredménye most beérik, ezek gyümölcseit szüreteljük – szembesülhetünk azzal, hogy hol is van a valódi szeretet, szerelem, hogy mit engedtünk ebből magunkhoz, mit tettünk ezért, vagy mit nem tettünk meg!

 

VASÁRNAP a Hold már a Bika csillagképben halad, termékeny lelki erőkkel, érzésekkel dolgozunk. Ez a hónap legtermékenyebb napja – a Hold átvonul a Fiastyúk alatt, a reggeli-délelőtti órákban. Ha szeretnénk valamit megteremteni, akkor elég, ha beleérezzük magunkat! Mindez most nagy erőket mozgat meg, hiszen a Hold a Marssal kapcsolódik! Erőt, bátorságot, kezdő erőt, a háttérben ragyogó Aquila csillagkép által az emelkedettség és szárnyalás igényét érzékelhetjük! Révült állapotban kaphatunk olyan képeket, üzeneteket, melyek a manifesztálódás útjára lépnek.

A nap további részében a szellemi termékenység, a kapcsolataink működésének egyre tisztább megértése, önnön korlátaink felismerése és meghaladása, igazi célok és értékek levizsgázása, a jövőbe érzékelés és önmagunkon dolgozás, a különböző utakba, lehetőségekbe való beleérzékelés mind terítéken lehet.

Zentai Anna

asztrozófus

Kép: Pinterest.com