Az év legnagyobb ajándéka!!!

Az év legnagyobb ajándéka!

angylány

Az idei év különlegesen nagy lehetőséget tartogat mindenki számára!

Most van ideje annak, hogy azok a dolgaink, amelyek még mindig megoldatlanok, végre megoldódjanak!

Vajon mi az, ami igazán fontos a számunkra, ami még mindig nincs a helyén? Mi az, AMIBEN A LEGINKÁBB AKADÁLYOZTATVA VAGYUNK (valójában önmagunk által)? Mi az, ami nagyon régóta nem tudott haladni, rendeződni, megvalósulni? Ezeken a kérdéseken érdemes most elgondolkodni és elővenni önmagunkból azt az erőt, ami a szívünknek igazán fontos dolgok felé érzett elszántság és annak tudatában tenni a megoldódásért, hogy mindeközben tudjuk: önmagunk teremtjük a világunkat, a megoldás kulcsa nem kívül, nem a másikban, hanem bennünk van! Minden külső elakadás és akadály csak eredménye a saját belső játszmáinknak, gondolatainknak és rezgéseinknek, tudatalatti mechanizmusainknak, rögzüléseinknek. Most, ebben az évben hatalmas esélyt kapunk meghaladni ezeket!

A Szaturnusz-Uránusz kvadrát hozza el ezt a – szó szerint – sorsszerű és határtalan lehetőséget! A Szaturnusz képviseli az idő elérkezettségét, a beérést, ugyanakkor saját komfortzónánk határait is. Tudatossági szintektől függően az önakadályozó mechanizmusokat, vagy ezek meghaladását, kiiktatását, a lélekteljes, félelem nélküli jelenlétet is. Az Uránusz a tudattágító erő, amely által eddigi tudati korlátainkból kitágulunk, kiszabadulunk és ennek eredményeként szabadon létezhetünk, a megváltás élményét érjük el. Ez a megtisztulás folyamata, ami minden esetben belül zajlik. E két erő összekapaszkodása által most elmondhatjuk: eljött a nagy karmatisztítás ideje! A kvadrát által már nem csak elképzelünk, itt már maga a megvalósítás energiája van jelen, tehát érezzük a tisztítás idejét, érezzük az időt arra, hogy mikor van ideje és konkrétan miben, a megtisztulásnak, a korlátokból való kiszabadulásnak. Ha már nagyon szorítanak ezek a korlátok, akkor emlékeztessük magunkat arra, hogy mi magunk húzzuk szorosabbra a nadrágszíjat és mi magunk is dönthetjük el, hogy kiengedjük azt!

Tudatosan működtetve tehát, ezt az energiát meglovagolva képesek vagyunk végre megváltani önmagunkat, kiszabadítani magunkat (vélt) korlátaink alól! Mindenképpen akkor járunk jól, ha nem passzívan, hanem aktívan, SAJÁT MAGUNKON dolgozunk! Az egész teremtett fizikai világ, így a kapcsolataink is – a tükröződéseink! Hiába várjuk el a másiktól, hogy változzon. Hiába keressük, vagy várjuk kívülről a változást! A helyzet gyökere bennünk van, így a megoldása is saját magunkban rejlik!

A Szaturnusz-Uránusz kvadrát egzakt bepontosodásai: 2021. február 17. 20:08, június 14-ről 15-re forduló éjfél, illetve december 24-én 08:16.

Szintén erről a bolygófényszögről itt lehet még olvasni:

Előzzük meg a mellrákot! …megkönnyebbülni kötelező, avagy Szaturnusz-Uránusz kvadrát közelgőben

Zentai Anna

Kép: Pinterest

Az írásokkal kapcsolatos minden kérdést, észrevételt meg lehet írni e-mailben, a Kapcsolat linken található címen.

A 2021-es év második harmadévére szóló, részletes asztrozófiai útmutató megrendelhető a Kapcsolat linken található címen (részletek a Blog oldalon). Számlázási cím megadása kötelező!