A végső leszámolás teliholdja

Kedden kora délután a ránk ragyogó Nap rejtett titkokat is megnyit, ugyanis éppen ekkor áll szemben (13:53-kor) az ég mélyén járó Holddal és ketten együtt a Neptunusszal alkotnak megvalósító erejű aspektust!

A Nap a Bika Tejútra emelő szarvainak hegyénél jár ekkor, alatta Nimród csillagai ragyognak, akinek feje felett már fénykoronaként ragyog! Nimród koronázása zajlik tehát, most koronázódunk mindannyian a Világosság Fényével, amely rálátást biztosít az eddig legrejtettebb valóságunkra is! A Nap felett ott ragyog még a Tejút Kapu fényes csillaga, a Capellla is, amely vezérlő elvként a belső templomunkba hívás erejét oltja a napfénybe és az időminőségbe is – igazi önmagunkká válni, a bennünk élő isteni minőséget élni van most ideje végre!

Ezzel kapcsolódik a mélységek misztikus birodalmában járó Hold, a Skorpió-Kígyótartó csillagképek átfedésétől. A Skorpió által ideje van érzékelni és megismerni a látható mögötti valóságot, a sorsunk alakulását működtető (belső) erőket! Ráadásul most a Skorpió méregfullánkjánál halad el ekkor a Hold, így elmondhatjuk, hogy a telihold órái bizony, idejét hozzák annak, hogy végleg és végérvényesen leszámoljunk valamivel, ami miatt eddig nem mertük élni az isteni minőségünket, ami miatt eddig nem voltunk önazonosak!

A méregfullánk jelképezi azt a mérgező, öngátló, negatív vagy téves hitrendszert illetve bármely szinten bármely dolgot és minőséget, amely eddig visszatartott az igazán kiteljesedett önmagunk megélésétől, az isteni minőségben való létezéstől. Már érezhető, hogy ideje van szintlépéseknek, olyan fejlődéseknek az életünkben, vagy olyan ajándékok befogadásának, amelyek rég várattak magukra – most ráláthatunk, mivel érdemes leszámolni ahhoz, hogy ez megtörténhessen! Félelmeket, kétségeket tudunk megszüntetni, negatív gondolatokat és érzéseket tudunk átírni és felemelni a Fénybe! Ha van idő, amely kiemelten alkalmas a felemelkedésre és felfényesedésre, akkor ez az!

Ám a Neptunuszhoz eső kvadrátok még valamire felhívják a figyelmet: mindez akkor valósulhat meg, ha valóban nem hagyjuk már eltéríteni magunkat a károgó vészmadarak illúzióitól, ha valóban a saját, tiszta lelkünk hívása után megyünk, tiszta érzéseinkben bízunk és ezt vállaljuk, működtetjük, éljük is! Figyeljük meg, mi tér most vissza hozzánk és abban hol találjuk a lehetőséget, hogy kilépjünk az áldozat szerepéből a győztes szerepbe átminősülve!

Ez az energetika sokféleképpen megjelenhet a fizikai síkon. Jöhetnek lezárások, befejeződések, véget érhetnek folyamatok, oldási folyamatok és élethelyzetek is. Elengedhetünk kapcsolatokat vagy eddig mérgező helyzeteket, amelyek helyére jóval emelkedettebb, magasabb szintű újak fognak érkezni. Elengedhetünk régi, elavult eszméket, ideákat, gondolatokat és beleállhatunk jobban az erőnkbe, még inkább kézbe vehetjük az életünk teremtődését, elhagyva szenvedés- és áldozatprogramokat. Bármi is jön, bármi történik, az számít, ahogyan reagálunk!

Ideje végleg leszámolni azzal, ami jelen helyzetben lehúz, szerencsétlenné, szomorúvá, vesztessé, sikertelenné tesz, stb… Ez pedig nem más, mint a saját elképzelésünk önmagunkról és életünkről! Ideje újra megszeretni, becsülni magunkat, bízni a szívünkben és megnyílni a legjobb lehetőségekre! Mindez most tudatos önmunka eredménye tud lenni!

Zentai Anna

Kép: Pinterest