A mai teliholdra…

A mai uránuszos teliholdra

szabad
Ma reggelre letisztulhatott bennünk, hogy mi szükséges még a lelki békénkhez, a teljes önazonossághoz, az egység mély harmóniájának éléséhez. Mindezek a csodás, ám nagyon is egyszerű, mindennapokban megélt minőségek az emberi szenvedéstudaton és önkorlátozó működéseken, azaz a komfortzónán túl vannak. A Halak az egység, az Unio Mystica csillagzata, melynek legfényesebb csillaga, az Al Rischa ragyogja az egység megélésének fényét – ő maga a lelki béke, a feloldódás az egység harmóniájában. Most, hogy tegnap este és ma reggel rájöhettünk, mit kíván még ehhez a lelkünk, van-e még valami, amit ehhez szükséges elvégeznünk, vagy valakivel letisztáznunk – a mai nap már a nézőpontváltásé, a kiterjedtebb megértésé, azé az állapoté, amikor elengedve mindent, egyszerűen megkönnyebbülünk és előre tekintünk, a jövő irányába. Ha ráhangolódunk arra az állapotra, ahol semmilyen rossz érzésünk nincs, akkor a lehetőségek, melyek valóban oda vezetnek, megmutatják magukat. Érdemes nyitottságban, kérdésben maradni, a ‘bármi és bárhogyan lehetséges’ állapotában.

Zentai Anna
“Boldogok a lelki szegények, mert övék a Mennyek Országa.”
Jézus
“…túl a tér és idő háromdimenziós birodalmán létezik egy láthatatlan energia- és információs mező – az ember pedig hozzá tud férni ehhez. … Ha el tudod terelni a figyelmed a testedről, a környezetedben élő emberekről, a tárgyaidról, az életed ismert helyszíneiről, de még magáról az időről is, akkor szó szerint el fogod felejteni azt az identitást, amely úgy alakult ki, hogy testként éltél ebben a térben és időben.
Ez lesz az a pillanat, amikor tiszta tudatként be tudsz lépni a kvantummezőnek nevezett birodalomba – amely ezen a téren és időn túl terül el. A problémáidat, a nevedet, a beosztásodat, a napi teendőidet, a terveidet és az érzéseidet nem tudod bevinni erre az anyagtalan helyre. Amíg valaki vagy, nem léphetsz be – ide senkiként tudsz csak bejutni. Valójában ha megtanulod az ismert dolgokról (az anyagi, fizikai valóságról) átirányítani a figyelmed az ismeretlenre (a lehetőségek anyagtalan világára), és megszoksz itt, meg tudod változtatni az energiádat úgy, hogy illeszkedjen bármilyen olyan lehetőség frekvenciájához, amely már most létezik a kvantummezőn.”
Dr. Joe Dispenza
Kép: Pinterest