2020. november – A kapcsolatok minőségi szintemelkedése

2020. november – A kapcsolatok minőségi szintemelkedése

20201028_163912

Isten hozott, november!

Ebben a hónapban a Nap az Angyal csillagaitól indulva keresztülhalad a Mérleg csillagképen, az Isteni Igazság mérlegén, mely a lelkünkben érezhető igazságként jelenik meg a hétköznapokban. A szívünk kerül most mérlegre! Megmérettetik az, ami VALÓJÁBAN a szívünkben van és ennek megfelelően megkapjuk a belső útmutatást ahhoz, hogy merre és hogyan tovább! 6-tól 22-ig kerül mérlegre a szívünk, érzékelhetjük a látszaton túli valóságot, az igazán fontos dolgokat és sok eddigi kérdésre választ kaphatunk. Hó végére aztán a Skorpió és a Kígyótartó csillagképek misztikus erőterébe ér a Nap – megkezdődik az esztendő legmélyebb ismereteket elhozó időszaka. Nagyon fontos, hogy novemberben tényleg tisztán lássuk, érezzük a szívünk igazságát, mert az elkövetkezendő hónapokban eszerint fog alakulni az életünk és a szintlépések lehetősége is!

Novembert nyugodtan mondhatjuk a párkapcsolatban, a szerelemben és az emberi kapcsolatainkban bekövetkező, minőségi átalakulások, újjászületések és szintlépések idejének. Az első hétben ugyan még érlelődik a nagyobb lehetőség, de aztán beindulnak az energiák. 9-én a Vénusz és a Mars ölelkezésével nagyobb előrelépéseket is tehetünk egy szebb, boldogabb életminőség felé. 12-én a Jupiter és a Plútó együttállása az esztendő egyik energetikai tetőpontja is egyben, melyről már sokat írtam, beszéltem és fogok is még. Nemes egyszerűséggel az igazság mindent átalakító ereje tör fel, akár robbanásszerűen és elsöpri mindazokat a régi, elavult mintákat és alacsony szintű minőségeket, amelyeket már kinőttünk és amelyek helyére végre megérkezhet az új, a nemesebb, a méltóbb, a valódi! A mély igazságok, a mély hit ereje, a bizalom és a szeretet bölcsessége, mind főszerepet kapnak ekkor.

November 15, 16 és 19 lesznek a hónap másik csúcspontjai – e napok környékén a Vénusz a megvalósítás, az anyagba öntés, a racionalizálás fénykapuját nyitja meg a nagy, hármas bolygóegyüttálláshoz kapcsolódva (Plútó, Jupiter és Szaturnusz). Ezen napok, hetek hozzák el a minőségi váltás, a regenerálódás és újjászületés, a már beért, sorsszerű átalakulás megtörténését! A régiből az újba léphetünk, az erőnket, a bátorságunkat, a tudatosságunkat az új és magasabb minőség megteremtésére fordíthatjuk.

Újhold ideje: 15-én 06:08-kor. Nap-Hold együttállás a Mérleg csillagképben, Skorpió jegyben. A jövőt érintő igazságok, az elkövetkezendő idő valódi válaszai, előre mutató, lényeges üzenetei mutatkoznak meg. A mostani változások már az eljövendő időre készítenek fel.
Telihold ideje: 30-án 10:31-kor. Az idei év talán egyik legerőteljesebb, legkülönlegesebb teliholdja ez, hiszen a két fő világítónk most két olyan csillag erejével töltekezik, amely tartóoszlopa világunknak, egyikük ráadásul a Tejútnak is. A Nap az Antares csillaggal áll együtt (Skorpió és Kígyótartó csillagképek, Nyilas jegy), a Hold szemben az Aldebarannal (Bika csillagkép, Ikrek jegy). Egyik oldalon a mélységben rejlő szív, másikon a magasságokban ragyogó szem. A Skorpió szíve a legmélyebb, éltető, mindent átalakító szeretetet és szerelmet, a Bika szeme az isteni minőség, a körforgásból kiemelő dolgok látását ragyogja!

 

Zentai Anna

Az írásokkal kapcsolatos minden kérdés megválaszolásra kerül a Kapcsolat linken található e-mail címen.

Az év végéig szóló, részletes asztrozófiai útmutató, melynek címe “Csillagfényes útmutató”, továbbra is ingyenesen kérhető e-mailben. Aki kéri, annak válaszlevélben küldöm. (Tehát kérem, ne az ‘éves útmutatót’ kérjétek, mert az év elején volt rendelhető és terveim szerint 2021-re is lesz, és ne küldjetek semmilyen linket, sem címet, csak a kérés kell és én válaszlevélben küldöm az útmutatót. Egyéni elemzésekkel továbbra sem foglalkozom! Ez ügyben a Facebook oldalam tetején rögzített ajánlóban lehet elérhetőségeket találni.)