Vizsgáld meg a vágyaidat!

Vizsgáld meg vágyaidat és hajtóerőidet!
tornádó
Öt égitest halad most a Kos jegyében, a Mars uralma alatt – az uralkodó Mars viszont a Bika jegyében, a Vénusz uralma alatt jár éppen.
A Bikához tartozik a testiség, a birtoklás, a földelés/rögzülés, a ragaszkodás minősége éppúgy, mint a bizalom létállapota!
Vizsgáld meg, mi az, amiért most küzdesz, amit most erővel akarsz elérni? Ha emögött az akarás, küzdés mögött a birtoklás áll, az elengedni nem tudás, akkor ismerd fel e belső hajtóerők alacsony szintjét, csapdába csábítását!
Ha vágyaid célját erővel és akarattal éred el, az pillanatok alatt ki fog hullani kezedből és a vesztesek fájdalmával, kifosztva, egyedül, összetörve állsz majd magadban.
Ha vágyaid igaziak és birtoklás, akarás, erőlködés nélkül, elengedve, egy mély őserővel, ősbizalommal viseltetsz vágyaid tárgyai iránt, akkor már most is tudod – az idő neked játszik, amit el tudsz engedni, azt a jövőben megkapod. Ha a szeretet igazi, akkor nem “akar”, hanem “enged” és nem a saját érdekeidet nézed, hanem a másikét.
A Mars a Kos csillagkép alatt saját állatias ösztönerőink felfedezésének idejét üzeni, illetve áldozati bárányként feláldozását azoknak, hogy a jövőben égi áldásként szálljanak vissza, egy biztosabb, élhetőbb, kiteljesedett formában.
 
Zentai Anna
asztrozófus