2022. február 19.-20. – Hétvégi és jövő heti üzenetek

Gyönyörű energiák kibontakozásában vagyunk. A Vénusz és a Mars együttállása már szextil fényszögben kapcsolódik a Neptunusszal, a mélylélek princípiumával. Ez az együttállás, amely most egyszerre szólaltatja meg a bennünk élő szerelem állapotát és egyben segít átlátni kapcsolati rendszerünket, működésünket, a Neptunusszal kapcsolódva igen finom, lágy rezgéseket pendít. A halak Neptunuszban ott rejlik a fantázia határtalansága, a képzelet teremtő ereje is, de a mélységesen tiszta érzésekre, érzékelésre való képesség is. A Bak jelében haladó Vénusz és Mars a termékeny alkotó erőt is jelöli, míg a finom neptuni rezgésekkel ölelkezve már az elképzelések, álmok és vágyak anyagba hívását segíti.

Ha mostanában romantikus, érzékeny, ihletett állapotba kerülünk, vagy fokozódik a lendületünk az elképzeléseink megvalósításának terén, akkor ez nem véletlen. Jövő héten szerdán és csütörtökön tetőznek ezek az energiák (február 23-án és 24-én), így ezt most heteken át működtetjük, érzékeljük. Érdemes minél gyakrabban átadni magunkat a megengedés állapotának, a jelenlétnek, az engedés és elfogadás bármely formájának, hiszen a Vénusz-Marsot uraló Szaturnusz rezgése így magasabb szinten működtethető és nem képez ellenállást. A szextil fényszög ugyanakkor finomít a mostani energiákon és az eddig megélt kapcsolati tapaszalatok végső leszűrését hozhatja el.

A Neptunusz a Halak csillagképben és a Halak zodiákusi jelében jár, a visszaúszó hal csillagai alatt, így a múlt visszatérő minőségei köszönnek be újra általa. Meglehet, hogy hozott érzékelő, vagy művészi képességeinket tudjuk most kamatoztatni, vagy egyéb tehetség, érzés, erő segít a jelen megoldásaiban. E három planéta kapcsolódása üzeni, hogy emberi kapcsolatrendszerünket, főként a szerelmi-párkapcsolati viszonyokat most kiemelt ideje van átgondolni, megérteni! Megtalálhatunk mély összefüggéseket, nagy felfedezésekre juthatunk. A hozott erők és tudás működtetésében is a múlt lehet a segítségünkre. Ugyanakkor ideje van lezárni olyan, akár igazán nagy, életeken átívelő sorsköröket, generációs ismétlődéseket, transzgenerációs mintázatokat, amelyekkel eddig akadályoztunk önnön kiteljesedésünket. A Halak időszakban érdemes különös figyelmet szentelni az ismétlődéseknek, amelyeket észrevéve már kiléphetünk az ördögi körből és azután új, tiszta lappal indulhatunk, saját utunkon!

A hétvégén a Hold a Szűz csillagképben jár, így ideje van egyre inkább befelé, a lelkünkre figyelni és a belső világunkban dolgozni. Szombaton érdemes beszélgetni, nyitottsággal, elfogadással és tisztázó szándékkal. Vasárnap a kreatív alkotás, vagy eddig megszerzett tudásunk lehozása időszerű és a kapcsolatainkban is új kezdetek jöhetnek.

Zentai Anna

Kép: deviantart

Soron következő programok:

(részletek a Facebook oldalon és a Blog oldalon/Programok linken)

Március 02. – Asztrozófiai alapozó – online minikurzus – 18-tól 20 óráig
Március 18. – SorsÁtíró képzés – Győr, Essencia Énidő Klub
Április 06. – SorsÁtíró képzés – Győr, Essencia Énidő Klub
Április 10. – Előadás a Meditáció Napján – Budapest, Harmónia Palota
Április 26. – Csillagbölcseleti előadás – Zalaegerszeg, Apáczai Művelődési Központ
Május 22. – LélekHíd Nap – Budapest, Spirit Színház
Június 27-től július 1-ig – “AnnAngi” Tudatos Álom és Életmód tábor – Pálköve – (részletek hamarosan! – Figyelem! Az idei évben ez az egyetlen egy Tudatos Álom és Életmód táborunk lesz!)