2021. szeptember 09. csütörtök – 10. péntek

2021. szeptember 09. csütörtök – 10. péntek – Lépj túl a múlton! – A Belső Fény ébredése és a Sors átfordítása

A Nap továbbra is az Oroszlán csillagkép alatt, a Szaturnusz és a Jupiter pedig a Bak csillagkép alatt jár, így életünk, sorsunk uralása hangsúlyosan van jelen e napokban. Sorsunkat, életutunkat nagyon nagy részben a választásainkkal, a döntéseinkkel is teremtjük! Hogy adott esetben mit választunk, hogyan döntünk, ez egyedül a saját felelősségünk alatt áll. Egyedül magunk határozhatjuk meg önmagunkat, saját életünket – választásaink pedig majd meghatározzák a következményeket, az abból eredő minőségeket is. Ezért fontos, hogy mindig a szívünk szerint válasszunk, ne külső hatásnak engedve, hanem határozottan, felelősen.
Az égitestek egy része most halad át a Szűz csillagkép múlttól megváló részétől a jövő felé lépő részéhez. Ez üzeni számunkra azt, hogy ideje elkezdeni a jövő felé lépéseket tenni és már nem a múltra fókuszálni, hanem előre nézve-haladva a jövőért tenni, rá hangolódni.
A Hold csütörtökön a Szűz csillagkép jövőbe lépő részénél jár, késő estére-éjjelre eléri a Spica csillagot, az Angyali Birodalmak, a Magasabb Dimenziók Kapuját! Pénteken már az Angyal csillagai alatt halad, így e napon különösen erőteljesen érzékelhetjük angyali segítőinket, egyúttal a lélekben is erőteljes lehet a hívás a magasabb minőségek felé.
A Merkúr szintén a Szűz jövőbe lépő, megérkező részénél halad, így a kommunikációk, eszmecserék, üzenetváltások és beszélgetések is a jövőről, a haladásról szólhatnak. Szellemi előre tekintés van jelen.
A Vénusz már az Angyal csillagai alatt jár kis ideje, így erőteljesen üzen az angyali minőségről, az emberi létezés és képességek feletti szintekről. Általa mindezt most a fizikai örömök élésében, nőiség által és művészetek által érzékeljük.
A Mars jelentős mérföldkőhöz ér pénteken – ekkor áll együtt a Szűz csillagkép múlttól ellépő, elinduló lábfejével, az Alaraph csillaggal. Így ez a nap az, amikor szellemi emelkedést, kitörést megélve, bármely impulzus, vagy bennünk rejlő-ébredő, jelen lévő erő által, saját akaratunkból és szellemi erőnkre támaszkodva, most túllépünk a múlton! Nagy lépést tehetünk meg, akár kívül, akár belül, annak jegyében, hogy önmagunk felé lépjünk és megtaláljuk az igazi kincset, a valóban értékeset!

A csütörtöki nap mondata: “A világban megnyilvánuló tükröződések eredetét magamban keresem. Minden belőlem ered, így én is tudom megváltoztatni.”
A pénteki nap mondata: “Szabad választásaimmal formálom sorsom, a szívem őszinte hívása szerint.”

Zentai Anna