2021. szeptember 07. kedd – Új dolgok kezdete

Ez az éjszaka most a legsötétebb a hónapban, hiszen újhold ideje van. Új utak indulnak, a lélek is új minőségekkel indul. Ez a sötétség szól arról, hogy nem a szemünkkel, hanem a szívünkkel látjuk a lényeget – az új kezdet is ennek köszönhető, a lélek már tud valamit, ami fontos a most induló ciklushoz.
Az újhold, vagyis a Nap és a Hold együttállása az Oroszlán csillagkép alatt ragyog fel, így a feltétlen szeretet erejét vihetjük tovább az új időszakba! Az Oroszlán csillagkép, mint uralkodói üzenet saját életünk, sorsunk, teremtéseink és választásaink önálló uralásáról és irányításáról szól. Fontos kérdés lehet most, hogy az életünk mindennapjai során valóban azt csináljuk-e, amit mi magunk akarunk, úgy döntünk-e, ahogyan mi magunk akarunk és a szeretet állapotában éljük-e a mindennapjaikat? A jelenben megélt felismerések most a múlt emlékeiben, tanításaiban gyökereznek. Nem véletlen, hogy az Oroszlán a múltba tekint (akárcsak a másik két uralkodói csillagzat, a Nimród és a Bak is), hiszen csak úgy lehetünk urai életünknek, hogy emlékszünk a múltra! Érdemes minden helyzetben az emlékezésre törekedni! Bárhol és bármiben, ha azon kapjuk magunkat, hogy felejtünk, legyünk résen és válasszuk inkább az emlékezést, hiszen így fogjuk tudni uralni a helyzeteket és az életünket is.
Hajnali álmainkban oldások, tisztulások zajlanak, különösen a fizikai-anyagi világot és testiséget érintő blokkok tudnak most kioldódni. Napközben sok bevillanó, váratlan ötlet találhat ránk. Délután a lélek erőteljes üzeneteit, súgásait érzékeljük, az önazonosság kérdésköre merülhet fel. Szavainkkal most ölelhetünk, művészi alkotásokban pedig magasabb dimenziókhoz kapcsolódunk.
Az elkövetkezendő időszakban fontos lehet, hogy merjünk kiállni magunkért és úgy megnyilvánulni, hogy ha valamit akarunk, akkor ezt megfelelően ki is nyilvánítsuk, végigvigyük. Az újhold mindemellett most arra késztet, hogy igazi céljaink, elképzeléseink felé egyértelműen induljunk el és tegyünk, hogy szabadon, korlátok nélkül, birtoklás nélkül éljünk és éljük meg a fizikai létezés minden örömét.
A hétköznapok szintjén és a karmikus úton a gyakorlatias, aprólékos munkák elvégzése és a rendrakás ideje mutatkozik. Érdemes most minden értelemben, minden téren, mindent rendbetenni az életünkben, hiszen ez lesz a függvénye a hamarosan megjelenő harmóniának!

Zentai Anna