2021. január 27. – 28. – 29.

2021. január 27. – 28. – 29.

20210119_155652

Ezekben a napokban legfőbb fényadónk, a világosságot, isteni fényünket jelképező Nap áthalad a Szaturnusz-Jupiter együttálláson, így összeadódott erejükkel segítik az önfelvállalást, a tisztázást, a magasabb szintű bölcsességek meglátását! Csütörtökön nagyon erős nap jön el, amikor az esti telihold mellett (20:15-kor egzakt) a Vénusz és a Plútó is együttállnak az égbolton. Így a lelkünkre való tiszta rálátást egy minőségi szintlépés lehetősége kíséri, mély erőket megmozdítva, elsősorban a nőiséget, női mintákat, termékenységet, művészeteket és párkapcsolati működéseinket, nézeteinket tekintve.

A részletes útmutatóban így írok e pár napról:

27-én a Merkúr, mint az információk áramlásának és gyermeki énünknek a bolygója, a Bak csillagkép halfarkának csúcsához ér, utolsó pillanatait töltve a sorsfeladat felvállalásának, a tudás anyagba hozatalának csillagterében, már a Vízöntő múltat tisztító vizében fürdőzve. (Merkúr-Deneb Algedi együttállás)
28-án a szenvedélyesség a tetőfokára hág, a végletesség és túlfűtöttség jellemzi már az ezt megelőző napokat is, de különösen ezt a délutánt és estét! A már zajló, nagy átalakító folyamatok, amelyek régóta alakulnak, most párkapcsolati értelemben beteljesülnek, a szintlépés meg tud történni bennünk. A termékeny erőinket, a bizalom meglétét, a női mintáinkat és kapcsolatainkat tudjuk most áttranszformálni! Minőségi szintet lépünk mindezekben, így ha az elmúlt napokban az egyik oldalon voltunk, most teljesen a másik oldalra kerülhetünk, bármilyen állapotról is legyen szó. Sorsunk feletti hatalmunkkal merjünk élni és merjük követni szenvedélyeinket, hogy az életünk ne szenvedés, hanem szenvedélyesség legyen! Egy folyamat indul be, melynek további mérföldkövei lesznek február 6 és 11. (Vénusz-Plútó együttállás)
28-án már erősen érezzük, de 29-én hajnali álmaink üzenetein át érvényesül legerőteljesebben, hogy eljön az igazságokra való tiszta rálátás ideje! Az életünk, a jelen helyzeteink igazságai, valódi összefüggései tisztázódnak! A szeretet bölcsességével, világossággal, feltétlen adással, derűvel és bizalommal minden megoldható. A fény tiszta bölcsessége áramlik. (Nap-Jupiter együttállás)

Zentai Anna

Az írásokkal kapcsolatos minden kérdést, észrevételt meg lehet írni e-mailben, a Kapcsolat linken található címen.

A 2021. első harmadévére szóló, részletes asztrozófiai-asztrológiai útmutató folyamatosan rendelhető 3000.- értékben, e-mailen keresztül.

 Azok számára, akik nehezen értelmezik az asztrozófiai írásokat, vagy szeretnének könnyebben tájékozódni a csillagos égen, érteni a csillagképi üzeneteket, február elsején alapozó webináriumot tartok, amelyre a Kapcsolat linken található e-mail címre írva lehet jelentkezni (1500.-/fő).