Hónapforduló – 2021. január 31. – február eleje

Hónapforduló – 2021. január 31. – február eleje

image_50392065

Az idei évre ígért intenzív tisztítási folyamatok már zajlanak, tudatosságunk is ehhez mérten egyre inkább tágul. Mintha mindenki életében éppen az kerülne terítékre, amivel a legfőbb probléma volt eddig, ami a legfőbb akadályt képezi és ez a dolog, ez a helyzet, most oldódik meg, ez a minőség most tisztul ki igazán. Nagy sorskört hagyunk magunk mögött és lépünk az újba, a jobb, tisztább, szabadabb, könnyebb minőségbe. A Nap távolodik már a Szaturnusz-Jupiter együttállástól, a Bak fényőrző csillagzata alatt, a Vízöntő jelében.

Vasárnapra virradóan intenzív, ösztönző, új kezdetre inspiráló álmok jönnek. Lelki-érzelmi megéléseink késő délutánig fokozódnak, fontos, hogy hallgassunk ösztöneinkre, intuíciónkra, maradjunk önazonosak!

A február ezzel az erőteljes felszabadító, tisztulást hozó energiával érkezik. Február 17-ig erősödik, fokozódik egy folyamat, amelyben érezhetjük, hogy éppen miben, mikor és mitől van ideje megszabadulnunk, elhagyni korlátainkat, mind gondolatban, lélekben és cselekvésekben is. Ez lesz majd a teherletételek és tisztulások első nagy tetőpontja, de addig is sok minden történik.

Hétvégén már érezzük, hogy hétfőn a múlt terheitől való megtisztulás nyit kaput az új kezdetre – illetve másik oldalról az önmagunkért való kiállás, akaratunk és erőnk anyagba ültetése által valósulhat meg a szabadulás az idejétmúlt dolgoktól, minőségektől. 2-án kedden kitűnő nap érkezik arra, hogy szülői mintákat, anyai és apai mintákat tisztítsunk és hozzunk egyensúlyba, harmóniába.

Elsejétől a Vénusz is jegyet vált és a Vízöntő könnyed, levegős jelébe érkezik. A női minták tisztításának, a nőiség felszabadult megélésének, a vágyak felszabadításának idejéhez értünk! Művészi munkákban, alkotásban az újítás, az ötletek áradása, a frissesség és modernitás jelenhet meg. Érdemes ettől kezdve elgondolkodnunk azon, hogy ha van még valamilyen megoldandó helyzet a kapcsolatainkban, vagy a hölgyeknek a nőiség kiteljesedett megélésében, uraknak a nőkkel való viszonyukban, akkor vajon ezek honnan eredhetnek, milyen anyai-női szerepeket láttunk, hoztunk a múltból és itt és most tenni azért, hogy ezeket átírjuk, felszabadítsuk, megtisztítsuk. A lelkünknek könnyed, kellemes, harmóniát és békét, elégedettséget adó állapotokat érdemes keresni, megidézni – és mindent, ami ez ellen van, tisztítani.

Ez a hónap egy fontos tisztulási folyamatot hoz majd a párkapcsolatokban és emberi kapcsolatainkban. 6-án a Vénusz a Szaturnusszal, majd 11-én a Jupiterrel áll együtt, eközben 7-én az Uránusszal alkot teremtő fényszöget. Ezekben a napokban ismét kiemelten szól majd az idő a valóban értékes kapcsolatok felfedezéséről, az időtálló, igaz kapcsolatok megszenteléséről, félelmeink elűzéséről (február 6), korlátozó hiedelmek elhagyása általi felszabadulásról (február 7), majd kapcsolatainkban való előrelépésekről, új és tágabb lehetőségek érkezéséről, gyarapodásról és bőségről, igazságok tisztázásáról, akár kapcsolatok törvényesítéséről is (február 11). Eközben 8, majd pedig 13 lesznek azok a napok, amikor a leginkább alkalmas az idő beszélgetésekre, lényegi dolgok megbeszélésére, megértésre, kapcsolati tisztázásokra.

Zentai Anna

Fénykép: Sztojka András

Az írásokkal kapcsolatos minden kérdést, észrevételt meg lehet írni e-mailben, a Kapcsolat linken található címen.

A 2021. első harmadévére szóló, részletes asztrozófiai-asztrológiai útmutató folyamatosan rendelhető 3000.- értékben, e-mailen keresztül.