2021. február 08. hétfő

2021. február 08. hétfő

image (12)

Hétfőn a szabadság és könnyedség erejére ébredhetünk – már a kora reggeli és délelőtti órákban inspirációkat kapunk arra, hogy valóban szabadon, tisztán, teljességben éljük a mindennapjainkat! Érzelmek tisztasága, valódi vágyak hívása is érezhető lehet. A Hold a Tejútról érkezik le, magával hozva a megemelkedett, beavató lelki erőket, amelyeket most arra hasznosíthatunk, hogy a tudást és a szeretet erejét árasszuk, adjuk a világnak és embertársainknak.

A Nap és a Merkúr égi egyesülése történik meg ezen a napon – a fényhozó Nap, a feltétlen szeretet áradó erejét sugározza, vele együtt a Merkúr adja a lehetőséget, hogy a szeretetet most szavakba öntsük, kifejezzük! Mindez a Vízöntő angyalszárnya alatt óvva üzeni, hogy tisztasággal, felszabadító erővel bírnak most megnyilvánulásaink, beszélgetéseink! A rálátó megértés, a világos értelem ideje is ez. Tisztázni lehet bármit, ami éppen fontos a léleknek, letenni a múlt terheit, hogy felszabadultan, könnyedén, szeretetben haladjunk tovább. Meg is érthetjük, fel is dolgozhatjuk a múltat és felszabadulhat a bennünk rejlő gyermeki öröm és játékosság!

Van egy csodálatos ajándéka a most zajló napoknak, ami nem csak hétfőre, hanem minden egyes napra vonatkozik: hirtelen beugró sugallatokat, nagy, megoldásra mutató ötleteket, egyedi új találmányokat, felfedezéseket kaphatunk dél és 14 óra között, különösen 13 óra körül.

Zentai Anna

Kép: Stellarium csillagászati program

Az írásokkal kapcsolatos minden kérdést, észrevételt meg lehet írni e-mailben, a Kapcsolat linken található címen.

A 2021. első harmadévére szóló, részletes asztrozófiai-asztrológiai útmutató folyamatosan rendelhető 3000.- értékben, e-mailen keresztül.