2020. november 06. péntek

2020. november 06. péntek

kép

Önvalónk szerinti őszinte önkifejezésünkben most tudjuk meglátni, észrevenni, milyen határon túl nem engedtük eddig érvényesülni magunkat, ugyanakkor, ha beleállunk és meglépjük, a határ eltűnik, mintha nem is lett volna. (Mert amúgy nem is volt. Csak odaképzeltük.) A célzott, lényegre fókuszált, határozott közléseknek, információcserének van ideje. A lényeget mondani, írni, üzenni, lehozni általa a magasabb tudást, átadni tanító üzeneteket.

A Hold az Ikrek csillagképben járva, az Isteni Énünkkel való kapcsolódást erősíti – választhatunk, kinek-minek hiszünk. A belső(felső) iránytűnek, vagy az azt megingató külső hatásoknak? Merre indulunk? A szívünk irányába, vagy mások elképzelései felé? Megérezhetjük, hogy életünk fontos dolgait, akár szereplőit tekintve, vajon melyek azok, amik és akik számunkra örök értéket, hosszú távúságot, isteni minőséget, lelki együtt-rezdülést képviselnek – és kik, mik azok, akik és amik nem? A délelőtt folyamán mélységes érzelmek hullámzanak át lelkünkön, melyek egyértelmű, tiszta, ösztönös hívásokkal látnak el – kövessük őket! A délután és este folyamán felismeréseink változásra és együttműködésre késztetnek.

Zentai Anna

Az írásokkal kapcsolatos minden kérdést, észrevételt meg lehet írni e-mailben, a Kapcsolat linken található címen. Más felületet nem olvasok, nem használok.